Sufleu de cașcaval, o rețetă din dieta Montignac
Blogul Rețete Culinare pentru Toți recomandă un aperitiv foarte ușor, care se face foarte repede și te va lăsa cu gura apă. Rețeta face parte din dieta Montignac.
Ingrediente: 250 g cașcaval, 3 ouă, sare, piper
Mod de preparare
Radem mic cașcavalul. Batem spumă tare albușurile cu un praf de sare. Adăugăm pe rând gălbenușurile, amestecăm ușor cu o lingură, sărăm, piperăm, la sfârșit punem cașcavalul și omogenizăm. Cu compoziția, umplem formele unei tăvi pentru brioșe, tapetată cu hârtiuțe.
Punem în cuptorul preîncălzit, la foc mai mare (200), aprox. 15-20 min. Servim preferabil calde.
sursa: reteteculinarepenrutoti.com
Comentariile portalului
Aradul e sat fără câini! A se înțelege conducători! Totul e pentru voturi : spatii cedate da'moca pe zeci de ani unor culte,terenuri la fel, lucră (...)
TOTUSI. CAND REUSITI SA PUNETI MACAZE AUTOMATE ???
Acest repetent notoriu trebuie să stea în pușcărie pentru toate câte am făcut nu să planteze rudele și prietenii din copilărie La conducerea Aradului că (...)