sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Sufleu de cașcaval, o rețetă din dieta Montignac

    de - | 10 februarie 2016, 8:32 AM | Gurmand

    0

    Blogul Rețete Culinare pentru Toți  recomandă un aperitiv foarte ușor, care se face foarte repede și te va lăsa cu gura apă. Rețeta face parte din dieta Montignac.

    Ingrediente: 250 g cașcaval, 3 ouă, sare, piper

    Mod de preparare

    Radem mic cașcavalul. Batem spumă tare albușurile cu un praf de sare. Adăugăm pe rând gălbenușurile, amestecăm ușor cu o lingură, sărăm, piperăm, la sfârșit punem cașcavalul și omogenizăm. Cu compoziția, umplem formele unei tăvi pentru brioșe, tapetată cu hârtiuțe.

    Punem în cuptorul preîncălzit, la foc mai mare (200), aprox. 15-20 min. Servim preferabil calde.

    img_5523

    sursa: reteteculinarepenrutoti.com

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.