Strategia nume de cod „Scaun” funcționează pe Bulevardul Revoluției

  de Raluca Medeleanu | 7 martie 2017, 12:04 PM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  Parcările sunt poate cel mai „hot topic” din orașul nostru, care creează nervi infernali șoferilor în fiecare zi. Ca să găsești un loc de parcare, mai ales pe Bulevardul Revoluției, poate deveni o reală provocare, de multe ori fiind nevoie să dai nenumărate ture, de-a roata, până când apare în mod miraculos un loc liber.

  Cu aceste strădanii cotidiene în minte, nu poate decât să ne amuze situația creată de o apariție mai mult decât neobișnuită pe singurul loc liber de parcare din zona centrului comercial Ziridava: un scaun.

  Dar scaunul acesta buclucaș nu a fost lăsat acolo de izbeliște ci a făcut parte dintr-un adevărat masterplan, o reală strategie bine calculată de către unul dintre comercianții ambulanți de la o tarabă cu flori dedicate Zilei Femeii. Șoferul care ne-a trimis fotografia de mai jos nu s-a lăsat însă intimidat și a coborât din mașină, luând-o la trei păzește pe femeia rămasă de strajă și așa a aflat și rolul scaunului.

  Cum funcționează așadar strategia multilateral dezvoltată – cod „Scaun”? Simplu. Pasul 1. Se cumpără un bilet de parcare pentru zona respectivă (atenție! biletele asigură parcarea în zonă, nu pe loc). Pasul 2. Dacă se intenționează efectuarea unui drum scurt însă se calculează că se revine în zonă încă în perioada de timp specificată pe bilet, se montează SCAUNUL, pentru a rezerva locul. Pasul 3. La revenire, ți-ai asigurat locul doar pentru tine, căci e locul tău și numai al tău și nu îl împarți cu nimeni.

  scaun pe bulevard

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad