Strada Unirii – o „oază” aducătoare de profit pentru tot poporul arădean (FOTO+VIDEO)

  de Mihai Todoca | 18 octombrie 2016, 8:38 AM | Strada

  1

  Atunci când circuli cu mașina pe bulevardul General Dragalina și dorești să o cotești pe Unirii ce trebuie să faci? Ca orice șofer, semnalizezi din timp, acorzi prioritate eventualilor pietoni și intri pe strada Unirii. Asta ar trebui să facă un șofer în mod normal, dar aici vorbim de șoferii arădeni care, obligați fiind, sunt mai „speciali”.

  Așa că, vom relua traseul. Orice șofer arădean care circulă pe bulevardul General Dragalina și dorește să intre pe strada Unirii trebuie să semnalizeze din timp, să acorde prioritate eventualilor pietoni, să evite prima groapă doar pentru a intra în a doua, să intre pe strada Unirii și trebuie neapărat, dar neapărat să își rupă mașina în șanțul de pe stradă. Nu ai cum să eviți nimic.

  Așa că… economia funcționează. Mecanicii auto trebuie să mănânce și ei ceva, magazinele de piese auto să ruleze marfa, Trecătorii să se distreze cu înjurăturile șoferilor, zidarii să se bucure că au de lucru la fațadele caselor care se distrug de la vibrațiile din zonă ș.a.m.d.

  Ăsta e un episod din „Arad”. În fiecare zi urmează altele…

  20161017_121641 20161017_121648 20161017_121653 20161017_121657 20161017_121751 20161017_121757

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ei si tu acum! Nu ești un “Vizionar”, ci un răutăcios care caută nod în papură. Gropile de fapt nu există. Ați manipulat voi pozele.

   Așa trebuie să arate o stradă centrală în planul de “Regenerare Urbană” a doctorului. Șoferii arădeni au nevoie de stimulare zilnică să nu se plictisească la volan și mai ales să contribuie la “Bunăstarea Generală” pogorâtă pe aceste plaiuri de preaiubitul primărel de Arad.

   Unirii este o stradă ca toate celelalte în care s-au băgat zeci de milioane de euro în ultimii ani. Trebuie să fi un Vizionar și un asfaltator extrem de bine calificat să fi în stare să produci o asemenea lucrare de “artă”. Mor de ciudă colegii de breaslă!

   “Totuși el a făcut ceva pentru Arad!”

   Pupalați în … voi de-l iubiți si-l preaslăviți pe filfizon.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad