În caz că vă interesează, vedeta rupe (nu, nu hainele de pe ea, de data asta, ci) tăcerea!

Starleta Kim Kardashian a spus în episodul de duminică a reality-show-ului „Keeping Up With the Kardashians”, difuzat de televiziunea E!, că s-a temut că va fi violată și ucisă în octombrie 2016, când hoții au pătruns în apartamentul luxos de la hotelul din Paris și i-au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari. Mai mult, unul dintre aceștia a prins-o de picioare, iar ea nu avea haine dedesubt :O 😛 . De atunci, vedeta e „mai bună”.

Povestea „lacrimogenă” pare inventată cap-coadă, mai ales că nu s-au găsit dovezi în legătură cu cazul despre care vedeta a început să vorbească cu lux de amănunte abia acum. Dar… fie cum zice ea, la urma urmei, cel puțin, partea cu „nu am avut lenjerie intimă” e 100% credibilă 😛

„Cred că este important să spun această poveste cu propriile cuvinte și nu într-un interviu”, le-a spus ea celor 95 de milioane de urmăritori de pe Instagram, scrie stirileprotv.ro.

„Am trecut printr-o experiență terifiantă și nu am lăsat să mă doboare asta, mai degrabă am evoluat și am învățat din ea. Pot spune că am devenit mai bună”, a adăugat ea.

Cum a devenit o persoană mai bună sau… în ce sens mai bună, vă întrebați? A început să poarte de atunci lenjerie intimă, cumva?

Kardashian nu a mai dezbătut această afirmație, dar cert e că și-a anulat toate proiectele pentru trei luni după acel jaf, a angajat mai multă pază și nu a mai publicat nimic pe rețelele de socializare. Deșteaptă fată! 😉

Kardashian are acum bodyguarzi 24 din 24. Imaginea e din 15 februarie 2017, în New York. Sursa: Daily Mail

Kardashian are acum bodyguarzi 24 din 24. Imaginea e din 15 februarie 2017, în New York. Sursa: Daily Mail

Ea a descris cum unul dintre jefuitori a agresat-o: „M-a prins de picioare și… nu aveam haine pe dedesubt, apoi m-a tras spre el în fața patului și am crezut, gata, ăsta e momentul când mă vor viola – după care… nu a continuat”. Dar de ce nu a continuat… rămâne un mister poate pentru o eternitate.

Mai mult, bărbatul ținea un pistol deasupra capului ei. „Am știut că acela va fi momentul când mă vor împușca în cap. M-am rugat ca Kourtney (n. red. – sora ei) să ducă o viață normală după ce va vedea corpul meu pe pat”.

Cei de la E! News au realizat și un fel de documentar demn de ID (Investigation Discovery). Unde e Columbo, unde e un True Detective când e nevoie de ei??!! 😛

Potrivit raportului poliției din noiembrie 2016, cinci răufăcători au profitat de absența bodyguardului, au pătruns în camera de hotel a vedetei și au imobilizat-o în sala de baie, amenințând-o cu arme de foc. Kim Kardashian închiriase un apartament rezidențial într-un hotel de lux aflat în apropiere de Biserica La Madeleine. Poliția din Paris a investigat 10 persoane pentru implicare în jaf, dar – fi-r-ar să fie! – nimeni nu a fost a pus sub acuzare.

 

-, 27 martie 2017, 12:03 AM