Soția lui Kanye West, agresată de „mâini criminale” la Paris. „M-a prins de picioare și nu aveam haine dedesubt”

  de - | 27 martie 2017, 12:03 AM | Monden

  0

  În caz că vă interesează, vedeta rupe (nu, nu hainele de pe ea, de data asta, ci) tăcerea!

  Starleta Kim Kardashian a spus în episodul de duminică a reality-show-ului „Keeping Up With the Kardashians”, difuzat de televiziunea E!, că s-a temut că va fi violată și ucisă în octombrie 2016, când hoții au pătruns în apartamentul luxos de la hotelul din Paris și i-au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari. Mai mult, unul dintre aceștia a prins-o de picioare, iar ea nu avea haine dedesubt :O 😛 . De atunci, vedeta e „mai bună”.

  Povestea „lacrimogenă” pare inventată cap-coadă, mai ales că nu s-au găsit dovezi în legătură cu cazul despre care vedeta a început să vorbească cu lux de amănunte abia acum. Dar… fie cum zice ea, la urma urmei, cel puțin, partea cu „nu am avut lenjerie intimă” e 100% credibilă 😛

  „Cred că este important să spun această poveste cu propriile cuvinte și nu într-un interviu”, le-a spus ea celor 95 de milioane de urmăritori de pe Instagram, scrie stirileprotv.ro.

  „Am trecut printr-o experiență terifiantă și nu am lăsat să mă doboare asta, mai degrabă am evoluat și am învățat din ea. Pot spune că am devenit mai bună”, a adăugat ea.

  Cum a devenit o persoană mai bună sau… în ce sens mai bună, vă întrebați? A început să poarte de atunci lenjerie intimă, cumva?

  Kardashian nu a mai dezbătut această afirmație, dar cert e că și-a anulat toate proiectele pentru trei luni după acel jaf, a angajat mai multă pază și nu a mai publicat nimic pe rețelele de socializare. Deșteaptă fată! 😉

  Kardashian are acum bodyguarzi 24 din 24. Imaginea e din 15 februarie 2017, în New York. Sursa: Daily Mail

  Kardashian are acum bodyguarzi 24 din 24. Imaginea e din 15 februarie 2017, în New York. Sursa: Daily Mail

  Ea a descris cum unul dintre jefuitori a agresat-o: „M-a prins de picioare și… nu aveam haine pe dedesubt, apoi m-a tras spre el în fața patului și am crezut, gata, ăsta e momentul când mă vor viola – după care… nu a continuat”. Dar de ce nu a continuat… rămâne un mister poate pentru o eternitate.

  Mai mult, bărbatul ținea un pistol deasupra capului ei. „Am știut că acela va fi momentul când mă vor împușca în cap. M-am rugat ca Kourtney (n. red. – sora ei) să ducă o viață normală după ce va vedea corpul meu pe pat”.

  Cei de la E! News au realizat și un fel de documentar demn de ID (Investigation Discovery). Unde e Columbo, unde e un True Detective când e nevoie de ei??!! 😛

  Potrivit raportului poliției din noiembrie 2016, cinci răufăcători au profitat de absența bodyguardului, au pătruns în camera de hotel a vedetei și au imobilizat-o în sala de baie, amenințând-o cu arme de foc. Kim Kardashian închiriase un apartament rezidențial într-un hotel de lux aflat în apropiere de Biserica La Madeleine. Poliția din Paris a investigat 10 persoane pentru implicare în jaf, dar – fi-r-ar să fie! – nimeni nu a fost a pus sub acuzare.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad