Deci, Compania de Apă – Canal Arad (C.A.C.A.) s-a pricopsit cu încă un specialist. Nu în apă, nici în canal, ci în comunicare. După modelul brevetat de Consiliul Județean Arad (C.J.A.), C.A.C.A. a angajat tot un jurnalist ca comunicator (cacofonia este obligatorie în acest caz!), pe nume Sorin Ghilea.

La fel ca și omologul de la C.J.A., comunicatorul C.A.C.A., Sorin Ghilea și-a „făcut mâna” în comunicare prin seria de emisiuni în care îl bălea pe Gh. Falcă (sănătate de Sf. Gheorghe!) cu declarații de dragoste pentru excepționalele realizări de răsunet mondial așa că, normal, trebuia răsplătit cumva pentru tonele de bale revărsate în emisiunile „independente”  de la TV Arad. Și, pentru că balele astea de dragoste tot fluide sunt, ca și cele cu care operează Compania condusă de Bănățean (sănătate de Sf. Gheorghe!), adică apă și restul, numirea lui Ghilea ca comunicator C.A.C.A. a venit ca o mănușă protectoare.

Cu toate astea, avem câteva nedumeriri. Când și în ce condiții a avut loc concursul pentru ocuparea postului de comunicator C.A.C.A. de către numitul realizator Ghilea? Așteptăm să ni se spună în ce ziar a fost publicat anunțul de concurs, cine a fost în comisie, care a fost bibliografia pe baza căreia a intrat Ghilea în C.A.C.A. etc. Apoi, am vrea să știm, noi, cei care plătim pentru apă și canal la C.A.C.A. lui Bănățean, ce program are numitul comunicator Ghilea, cine și cum îl pontează și altele asemenea, necesare pentru plata salariaților din fonduri publice.

Nu de alta, dar am auzit la știri, la televiziuni, că inclusiv domnul Dragnea are ceva probleme penale pentru că fosta nevastă ar fi plătit din bani publici persoane care, de fapt, lucrau altceva… Și chiar am vrea să-l vedem pe Ghilea cum lucrează el în C.A.C.A.!

I.Popșor

-, 25 aprilie 2017, 8:29 AM