Știri Arad. Țucudean și Iovănuț, două dintre cele mai cunoscute familii din Arad. Familia Țucudean este proprietara fabricilor Cotta, MIGE sau a complexului GEMI, iar familia Iovănuț este proprietara companiei Metalcomp. Acum, prin Miriam și Marian, cele două familii au o bucurie comună, o imensă bucurie.

Miriam Țucudean a dat naștere unei superbe fetițe, Sofia Maria. Miriam a născut miercuri, 4 octombrie, iar tatăl Sofiei este Marian Iovănuț, Miriam și Marian fiind un cuplu de o bună bucată de vreme. De ieri, Sofia Maria a ajuns acasă împreună cu mama sa.

Unul dintre cei mai fericiți este Marius Țucudean, fostul fotbalist al echipei UTA și totodată tatăl lui Miriam și al lui George. Marius a devenit pentru a treia oară bunic, o postură în care a demonstrat de atâtea ori îl prinde perfect.

tucudean 3

FOTO: Marius Țucudean în brațe cu unul dintre nepoțeii săi

Mai mult, o altă mare bucurie a familie Țucudean s-a petrecut tot în această săptămână. George Țucudean, fotbalistul echipei Viitorul, golgeterul la zi al Ligii 1, a fost convocat de selecționerul Cosmin Contra la lotul național pentru meciurile cu Kazahstan și Danemarca.

miriam

FOTO: Miriam și mama ei, Corina, adică o mămică și o bunică, fericite

Lucian Dănilă, 7 octombrie 2017, 4:31 PM