Sofia Maria, cea mai mare bucurie a familiilor Țucudean și Iovănuț. A ajuns acasă…

  de Lucian Dănilă | 7 octombrie 2017, 4:31 PM | Monden

  9

  Știri Arad. Țucudean și Iovănuț, două dintre cele mai cunoscute familii din Arad. Familia Țucudean este proprietara fabricilor Cotta, MIGE sau a complexului GEMI, iar familia Iovănuț este proprietara companiei Metalcomp. Acum, prin Miriam și Marian, cele două familii au o bucurie comună, o imensă bucurie.

  Miriam Țucudean a dat naștere unei superbe fetițe, Sofia Maria. Miriam a născut miercuri, 4 octombrie, iar tatăl Sofiei este Marian Iovănuț, Miriam și Marian fiind un cuplu de o bună bucată de vreme. De ieri, Sofia Maria a ajuns acasă împreună cu mama sa.

  Unul dintre cei mai fericiți este Marius Țucudean, fostul fotbalist al echipei UTA și totodată tatăl lui Miriam și al lui George. Marius a devenit pentru a treia oară bunic, o postură în care a demonstrat de atâtea ori îl prinde perfect.

  tucudean 3

  FOTO: Marius Țucudean în brațe cu unul dintre nepoțeii săi

  Mai mult, o altă mare bucurie a familie Țucudean s-a petrecut tot în această săptămână. George Țucudean, fotbalistul echipei Viitorul, golgeterul la zi al Ligii 1, a fost convocat de selecționerul Cosmin Contra la lotul național pentru meciurile cu Kazahstan și Danemarca.

  miriam

  FOTO: Miriam și mama ei, Corina, adică o mămică și o bunică, fericite

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad