Sfârșit cumplit pentru Vlad la numai 24 de ani! Familia lui este devastată (FOTO)

  de Special Arad | 18 septembrie 2017, 4:03 PM | Regional

  1

  Vlad Baici, un tânăr de 24 de ani din Timișoara, a avut parte de un sfârșit cumplit. Poarta de intrare în Timișoara dinspre Lugoj s-a prăbușit ieri, în timpul furtunii, peste mașina lui, iar tânărul student a pierit fulgerător. O echipă de la descarcerare s-a chinuit minute bune să-l recupereze din autoturismul zdrobit (foto, mai jos).

  Vlad era student în anul VI la Medicină Dentară în Timișoara. În timpul furtunii care a lovit cu salbăticie duminică vestul țării s-a nimerit chiar sub constructia metalică, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Mama lui Vlad, angajată a Spitalului Județean din Timișoara, este devastată de durere, după dispariția singurului copil. La fel prietenii și colegii, rudele și profesorii săi. Aceștia au lasat zeci de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

  Tânărul era foarte iubit în localitatea timișană Cerneteaz, locul în care și-a petrecut copilăria și unde îi plăcea să își petreacă vacanțele și weekendurile la bunici. Aceștia sunt și ei în stare de șoc după aflarea cumplitei vești, scrie opiniatimisoarei.ro.

  În timpul furtunii de ieri care s-a abătut asupra vestului țării au murit opt persoane, alte 147 fiind rănite. O persoană a murit în fața unui hotel din Moneasa.

  SURSA FOTO: opiniatimisoarei.ro

  vlad 3

  vlad 2

  vlad 1

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.