ExclusivSenatorul Ioan Cristina a luat „mălaiul” și s-a dus la „fetițe”, la Bigotti. De atunci e dat dispărut

  de O. Peniță | 15 februarie 2017, 4:54 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  0

  În urmă cu câteva ore, după ce în prealabil a trecut pe la casieria Parlamentului ca să semneze condica, domnul Ioan Cristina, „Neluțu” pentru prieteni, senator liberal de Arad, s-a îndreptat val-vârtej spre Aeroportul Otopeni, acolo unde, cu inima plină, cu buzunarul doldora și mânat de o dragoste inimaginabilă și neîmpărtășită pentru Gheorghe Falcă, șeful său de partid, era pregătit să ia mașinăria aia cu aripi ca să ajungă în Arad.

  Înainte totuși… pentru a fi cât mai prezentabil și, fiind cu cardul doldora de „solda” parlamentară cu care l-a cadorisit județul Arad, senatorul a făcut o vizită în duty-free-urile Aeroportului (chiar nu mai există?) pentru a-și reînnoi garderoba și a nu se lăsa mai prejos decât alți confrați într-ale politicii. Mai ales el însuși…

  Și-a ales costumul, cămășile, puloverele, curelele, le-a băgat în plase, le-a plătit și…. nu știm dacă l-a scăpat treaba aceea mare sau mică sau a văzut pe cineva suspect la Otopeni, dar e cert că a dispărut. Fetele de la Bigotti, acolo unde și-a făcut cumpărăturile… disperate! Ce ne facem? … și-au zis acestea și, în timp ce una a rămas la casă, cealaltă s-a dus să-l caute.

  Nu l-au găsit. Dar, după datele de la cardul de reduceri, au găsit numele și l-au pus în „vitrină”, a se înțelege la vedere pentru oricine vede biletul.

  Ulterior… ca să fim corecți și să nu mai glumim, până la 16, cum a promis telefonic ca se întoarce, nu a ajuns să ia pachetele de firmă cumpărate din Aeroport. Dar probabil că o să ajungă, având în vedere că avionul are decolarea peste 30 de minute.

  P.S. „Acoperiții” care ne-au trimis fotografiile sunt pe urmele acestuia… Le mulțumim.

  16754300_1877886235833944_170103738_n

  16754159_1877886232500611_1909494768_n

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.