Șef de Poliție ucis chiar în sediul instituției. Criminalul este în libertate

  de Special Arad | 5 ianuarie 2017, 9:47 AM | Naţional

  0

  Şeful Postului de Poliţie Vişeu de Jos a fost găsit mort, miercuri seară, în sediul instituţiei. Prima ipoteză a fost că bărbatul s-ar fi sinucis cu arma din dotare, însă cercetarea la faţa locului a scos la iveală faptul că bărbatul a fost înjunghiat de două ori. În plus, arma din dotare nu a fost de găsit.

  Corpul neînsufleţit al poliţistului a fost găsit în jurul orei 19.00, de primarul din localitate. Prima ipoteză a fost aceea a sinuciderii, cu toate că bărbatul nu părea să aibă probleme care să-l determine să facă un asemene gest.

  Bărbatul avea 49 de ani şi doi copii majori.

  Inspectoratul de Poliţie al judeţului Maramureş a informat că ancheta a fost preluată de către un procuror. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus, în vederea necropsiei, potrivit presei locale.

  Pentru moment nu a fost stabilit un cerc de suspecţi, iar criminalul este în libertate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad