Se taie în carne vie la UTA după cheful de sâmbătă de la Gio și prestația cu Ripensia!

  de Lucian Dănilă | 9 noiembrie 2017, 3:31 PM | Sport | Topic special

  0

  Conducerea clubului UTA este pe cale să ia primele măsuri disciplinare după parcursul foarte slab din acest sezon. Măsurile vin atât în urma formei sportive, cât și a comportamentului unora dintre jucători.

  Mădălin Ciucă și-a sărbătorit ziua de naștere la Hotelul Gio imediat după înfrângerea, scor 2-3 cu Luceafărul. Managerul clubului, Codru Grădinariu, a oprit petrecerea în acea seară, iar jucătorii care au fost la sărbătorirea fundașului echipei UTA au fost cu toții pe foaia de joc a meciului de aseară cu Ripensia.

  Evoluția slabă a lui Ciucă, Grahovac, Buleică și Strătilă i-a făcut pe cei din conducere să analizeze situația lor și astăzi li s-a propus rezilierea contractelor.

  „Dacă nu acceptă vor fi trimiși la echipa a doua”, spune un oficial al clubului UTA.

  VOM REVENI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad