Se lucrează pe Calea Bodrogului | Foto

  de Special Arad | 14 septembrie 2017, 12:37 PM | Strada

  0

  Una dintre cele mai intens circulate artere din muncipiu este zilele acestea în lucru.  Este vorba despre Calea Bodrogului, poartă de intrare și ieșire din Municipiul Arad făcând legătura între municipiu și nodul rutier al autostrăzii A1, pe direcția Arad – Nădlac și Arad – Timișoara.

  Lucrările de întreținere pe Calea Bodrogului din Municipiul Arad au fost demarate în cursul lunii septembrie, în vederea asigurării condițiilor optime de circulație pentru traficul ușor și greu. Pe distanţa cuprinsă între strada Pădurii şi sensul giratoriu de la Aeroport se vor reface trotuarul, căile de acces şi covorul asfaltic. De asemenea pe acest segment rutier se vor schimba bordurile aferente.

  Fondurile necesare realizării lucrărilor sunt  asigurate din bugetul local al Municipiului Arad, iar termenul de finalizare prognozat este  sfârșitul lunii septembrie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad