Se caută Miss Sântana 2017!

  de Special Arad | 20 iunie 2017, 11:19 PM | Monden

  0

  Primăria Orașului Sântana, în colaborare cu Agenția Angels Events și Asociația Angels Organization, organizează și în acest an concursul local de frumusețe Miss Sântana, eveniment care va avea loc în data de 1 iulie, în cadrul Zilelor Orașului Sântana, la Centrul Civic (platoul din fața Sălii de Sport).

  Fetele frumoase cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani din Sântana și Caporal Alexa au timp până la data de 26 iunie, ora 20:00, să își depună candidatura online, la adresa concursmisssantana@gmail.com sau prin trimiterea unui mesaj pe pagina oficială de facebook MISS SANTANA, care trebuie să conțină cel putin trei fotografii și datele personale ale concurentei (nume, prenume, data nașterii, înălțime și număr de telefon). Înscrierea și participarea la concurs sunt gratuite.

  Întâlnirea  oficială a concurentelor selectate va avea loc pe data de 28 iunie la sediul Primăriei Orașului Sântana, unde acestea vor completa fișele de înscriere în concurs.

  Câștigătoarea concursului Miss Sântana se va califica automat în finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2017, care va avea loc în data de 21 iulie la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad