Scarlet Aura a zguduit pereții clubului Flex la lansarea noului album, „Falling Sky” | Foto+Video

  de Raluca Medeleanu | 26 aprilie 2017, 11:12 AM | Music

  0

  Pe cei de la Scarlet Aura probabil îi știți de la concertele vestitei Tarja Turunen, din turneul „The Shadow Shows”, ținut în octombrie 2016, unde bucureștenii au cântat în deschiderea vedetei în 9 concerte. Succesul spectacolelor respective i-a făcut cunoscuți și în străinătate, în țări precum Germania, Elveția și Austria.

  Luna aceasta, Scarlet Aura a pornit în turneu propriu, pentru a își lansa albumul „Falling Sky”, iar ieri seară a poposit și la Arad, în clubul Flex, unde riff-urile dure au zguduit pereții localului, făcându-i pe cei din public să-și amintească de ce au părul lung, mai exact pentru a face „head banging”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.