Sancțiuni de peste 150.000 de lei, aplicate în trafic de către polițiștii rutieri

  de Andrei Fuliaș | 17 noiembrie 2017, 12:42 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În perioada 13-19 noiembrie, sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române, zeci de poliţişti arădeni desfăşoară activități pe linie rutieră, pentru creşterea gradului de disciplină în trafic, având ca obiectiv combaterea neacordării priorităţii de trecere vehiculelor și pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public.

  În perioada antemenționată, polițiștii rutieri vor executa activități specifice pe raza județului și municipiului Arad, în 5 etape astfel:

  Etapa I: la data de 13 noiembrie a.c., s-a acționat în vederea asigurării vizibilității efetivelor de poliție rutieră, pe toate tronsoanele de drum din județ și municipiu.

  Etapa a II-a: la data de 14 noiembrie a.c., timp de 3 ore, polițiștii au acționat pentru combaterea neacordării priorității de trecere pietonilor.

  Etapa a III-a: a avut loc la data de 15 noiembrie a.c., polițiștii acționând pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni.

  Etapa a IV-a are loc astăzi, polițiștii rutieri acționând pentru combaterea neacordării priorității de trecere pietonilor.

  Etapa a V-a: în perioada 17-19 noiembrie, polițiștii vor acționa timp de 4 ore pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

  Astfel, în primele trei etape, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 353 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 151.000. de lei.

  Activitățile desfășurate de polițiști sunt menite să asigure un climat de disciplină în trafic, contribuind astfel la reducerea semnificativă a numărului de accidente cu consecințe grave.

  rut3 rut2

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad