Să fii arestat la domiciliu și să-ți chemi secretara ca să le transmită tuturor că „o să revii” – asta înseamnă să fii mafiot!

  de Andrei George | 2 octombrie 2015, 8:03 AM | Culise | Recomandările editorilor

  13

  Suntem iremediabil convinși că nu prea există cititor al Special Arad care să nu se întrebe „ce face Ioțcu – nenea Nicolae Ioțcu – în casa aia, imensă și dotată ca un buncăr în așteptarea Apocalipsei, toată ziua-bună ziua, în timp ce i se scurg mandatele de arestare la domiciliu?” Absolut convinși suntem!
  Ei bine, simțiți dezvăluirea: unul dintre momentele esențiale ale unei zile petrecute de Ioțcu în „arest” este VINE TINA.

  Cine este Tina?…
  Tina, pentru cine nu știe chestia asta banală, este secretara lui Ioțcu dintotdeauna (angajată la biroul Resurse Umane din CJA, dar în realitate mâna dreaptă a Sultanului „pitit”), de când a apărut Ioțcu în acest peisaj politic-administrativ, de prin 2002… deci din precambrian. Poți să zici, fără riscul de a te înșela fie și infim-procentual, că Tina l-a primit pe Ioțcu așa… ca sarcină de partid, adică Ioțcu i-a fost repartizat pe linie de partid, să aibă grijă de el, să-i spună ce i se pare că vrea el să audă, să îi oblojească rănile reale și virtuale, să transmită, ca o portavoce fidelă, ce are „șefu” de zis în momente de restriște… cum sunt cele de acum.
  Și asta și cam face Tina: foarte des e prezentă la „vila cu trandafiri în care înfloresc plicuri cu bani” din Vladimirescu, de la nr. 13, ca să îl asculte pe Ioțcu cum îi spune el că „voi reveni pe funcția de președinte al Consiliului Județean Arad! Spune-le tuturor că voi reveni!” Iar Tina le spune tuturor ce le-a transmis „șefu”!
  Vezi? – asta înseamnă să fii mafiot!

  Acuma… câți cred chestia asta, câți se fac că o cred, câți o lasă pe Tina să creadă că e singură în ecuația asta „secretă”, numai ea și famiglia, și câți profită de înregistrările inerente în atari situații – altă discuție!
  Cert este că asta înseamnă să fii mafiot! 🙂

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Radu Pandelea, sa spui despre TINA ca este/a fost SECRETARA lui Iotcu, asta inseamna sa fii mafi…, ziarist. TINA secretara? Va plange pana-i va umple cu lacrimi piscina lui Iotcu! Ea a fost SEFA DE CABINET, adevarat CERBER care nu-i lasa pe primari sa intre in „biroul oval” al presedintelui, era VISTIERUL care…, ma rog, stiti si vi ce inseamna vistier. TINA era mai multe-n-tr-una soborniceasca si apostoleasca persoana prezidentiala, adevarat CONSILIER DE RESURSE de tot felul, ca doar vizitele astea nu sunt doar de placere sau de visat la reveniri. Mai trebuie reglate si puse-n randuiala tot felul de declaratii…

   --2 voturi
   +1
   -1
  2. … lupii batrani care atacasera stana baciului de un jigarit de caine, si lupul cel tanar care alerga langa seful haitei il intreaba de ce fug, ca jigaritul ala mic nu-i bun nici sa le…., iar lupul alfa ii spune: da, asa e, dar ce buze reci are!Tot asa si cu secretara, sefa de cabinet, alea, alea…

   --2 voturi
   +1
   -1
  3. Si pe cine crede ghiolbanul ca sperie? I-l așteptam cu brațele deschise si urechile ciulite. Hai revino Nicule si mai pune-o de ceva bani furați sa vezi, poate poate… Poate îți dau ăștia un preventiv de sărbători. Facem ceva pe mesajele lui. Din punct de vedere politic este istorie. In plus, este un penal ce urmează sa-si ia condamnare. Iar dacă nu se astâmpără cu mafiotismele astea, își va lua cu executare. Hai sa te vedem, Nicule!

   +6 voturi
   +1
   -1
  4. O șleahtă de gainari, fufe tute promovate de mustăcios pe criterii preferențiale. Niște jigodii ordinare care au stors bugetul CJA direct in gusele lor nesatule. Iotcule esti un nesimțit pentru ca ai trădat aradenii care ți-au fost alături la vot. Ai promovat imbecili si femei ușoare care ți-au trecut prin așternut. Așteptam sa revii…la RĂCOARE

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.