S-a întors de la lucru din Austria, iar când a deschis poarta a avut parte de șocul vieții sale. „Nu mi s-a părut nimic suspect…”

  de Special Arad | 23 noiembrie 2017, 9:53 AM | Regional

  1

  O femeie din localitatea timișană Dudeștii Vechi s-a întors ieri dimineață din Austria, acolo unde și-a petrecut ultimele luni la lucru. Imediat după ce a trecut granița, femeia și-a sunat soțul anunțându-l că în câteva zeci de minute ajunge acasă.

  Era liniștită și bucuroasă că își revede familia. Când a intrat în curte a avut parte de șocul vieții sale, fiind la un pas de leșin. „Sotul ei era spanzurat de bolta de la vie. Ingrozita, femeia a dat alarma la 112. Medicii sositi in mare graba insa n-au mai putut decat sa constate decesul. Barbatul, bolnav, cazuse se pare intr-o depresie din pricina singuratatii”, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Soția nu își explică gestul radical al soțului ei. Aceasta le-a povestit polițiștilor că l-a sunat când a trecut granița. „Nu mi s-a părut nimic suspect”, ar fi spus femeia.

  Sinucigașul nu a lăsat niciun bilet de adio.

  SURSA FOTO: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.