Ruptă de beată, o blondă a făcut scandal într-o secție de poliție. A mușcat și reporterul… | Video

  de - | 29 noiembrie 2017, 3:12 PM | Naţional

  0

  O gașcă de fete a sărbătorit  prin cluburi ziua de naștere a uneia dintre ele, numai că petrecere ar fi trebuit să se încheie prea curând după gustul lor, drept pentru care au continuat să se distreze atunci când au ajuns acasă, într-un apartament din Chișinău, în care stau cu chirie, informează publika.md.

  Vecinii, deranjați de volumul la care ascultau muzică petrecărețele, au încercat să le tempereze, dar bătăile în calorifer, în podea sau la ușă, s-au dovedit inutile. Așa că au făcut apel la polițiști.

  Discreți și de bun simț în intervenție, polițiștii le-au rugat pe fete s-o lase mai moale, pentru că e destul de târziu în noapte.

  Vexate de intervențiia polițiștilor, fetele s-au dus de-a valma peste vecinul care le reclamase, gratulându-l cu înjurături și amenințări.

  Vecinul a sunat din nou la poliție, care le-a urcat în dubă pe cele trei fete și le-a dus la secție, unde s-a produs spectacolul pe care îl puteți urmări în clipul video de mai jos. De remarcat și limba folosită în reportaj…

  Şi-a băut minţile şi a uitat că e domnişoară

  Şi-a băut minţile şi a uitat că e domnişoară
  http://www.canal3.md/ro/si-a-baut-mintile-si-a-uitat-ca-e-domnisoara_57728.html

  Posted by Canal 3 on Tuesday, November 28, 2017

  sursa: 3dots.

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad