Rugina de la capătul tunelului. Cronometrul a pornit pentru țevile din Micălaca

  de Mihai Todoca | 2 noiembrie 2016, 8:01 PM | Recomandările editorilor | Strada

  6

  Ușor, ușor, încetul cu încetul, lucrurile ruginesc în jurul nostru, se deteriorează. E un lucru firesc. Până la urmă, nimic nu ține la nesfârșit. Așa e și în cazul țevilor de apă care străbat Micălaca. Acele țevi paralele cu calea ferată care traversează tot cartierul au ajuns într-o stare avansată de degradare.

  În zona 300, așa cum o știu mulți arădeni, la stația de tramvai  de la facultatea Aurel Vlaicu, la pasajul de sub viaduct, către piața Miorița, nu se trece doar pe sub aceste țevi de încălzire ci, la o distanță de nici 60 de cm deasupra capului, se trece și pe sub bucățile de vată sticlată care deja cad din găurile tablei mâncate de rugină. Ba mai mult, drept bonus, acolo și-a găsit loc și un cuib de viespi.

  Nu e singurul loc care prezintă semne de degradare avansată și nici nu este primul articol care evidențiază acest lucru.

  Recent, în mai toate cartierele Aradului au avut loc întâlniri cu cetățenii. Ne întrebăm dacă s-a semnalat această problemă și, în caz că da, dacă autoritățile chiar recepționează asemenea sesizări?

  Starea deplorabilă în care se află porțiunile acestor țevi prezintă totuși un pericol pentru cetățeni, iar înlocuirea lor nu ar necesita foarte mult lucru. Tabla care protejează țevile de îngheț, împreună cu vata sticlată, este modulară, deci o simplă înlocuire a unei mici secțiuni ar dura o singură zi.

  Multe situații de acest gen s-ar rezolva într-o singură zi dacă ar exista cineva care chiar ar lua atitudine.

  Să vedem cât va dura de această dată. Cronometrul este pornit…

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca nici in campanie electorala nu se face nimic pentru imbunatatirea aspectului orasului si nu numai,atunci, cu siguranta,vom vedea si pe mai departe tencuieli care cad in capul trecatorilor(vezi teatrul),precum si tevi ruginite care nu mai au nici o functionalitate.Asta am votat, asta avem!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad