Retromobil Club România. Mașini de mașini, de la Rolls Royce la Dacia

  de Mihai Todoca | 15 octombrie 2016, 2:16 PM | Auto | Recomandările editorilor | Strada

  0

  În piața Avram Iancu, reprezentanții Retromobil Club România și-au parcat bijuteriile de mașini pentru a putea fi admirate de arădeni. De dimineță, curioșii, fie ei mari sau mici, s-au arătat foarte interesați de modele prezentate: Rolls Royce, Mercedes, BMW, Corvette, MGC, Volvo, Volkswagen (îndrăgita broscuță) și multe alte modele.

  Pe lângă mașinile în mărime naturală, o masă plină cu machete de mașini a fost luată cu asalt de cei mici.

  În urma evenimentului, cu siguranță au plecat câțiva pici care vor ajunge șă iubească automobilele și să aprecieze munca proprietarilor de mașini de epocă în întreținerea lor și efortul unora de a participa la asemenea evenimente. Menționăm că sunt proprietari care au venit tocmai din Elveția.

  În continuare vă invităm să vă bucurați și să apreciați aceste frumuseți prezentate în galeria foto.

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad