Rețeta de weekend: Supă de porumb cu linte roșie și smântână
Site-ul Retete Culinare Pentru Toti ne recomandă pentru acest weekend o supă foarte ușor de făcut, numai bună să ne încălzească puțin pe vremea aceasta rece de afară…
Ingrediente: 100 g linte roșie, 100 g costiță/Kaiser, 200 g boabe de porumb conservă, 300 g praz, 1 ardei iute, 200 g smântână, 20 ml oțet de mere, 50 ml ulei, sare, piper, pătrunjel verde
Mod de preparare
Curățăm și tăiem prazul bucățele. Îl fierbem în apă cu sare timp de 3 minute. Tăiem kaiserul feliuțe subțiri și prăjim în ulei până devin crocante. Scoatem și separat, în tigaie, călim prazul. Într-o oală punem lintea, porumbul, acoperim cu apă și fierbem 20 minute. Adăugăm kaiserul, prazul, ardei iute tocat mărunt, oțet, sare, piper și smântână. Amestecăm și stingem focul. Mâncarea se servește presărată cu pătrunjel tocat.
Comentariile portalului
Sunt de acord, dar.. după cum bine știm nici aceste locuri cu albastru nu sunt suficiente. Atunci ce facem? Cum facem? Oricum de cele mai multe ori sunt parcate maș (...)
Autostrada sud-vestuluî ,trece tangențial prin Arad,fiind deturnată de vecinii din sud mai hapsani. Dacă nu a fost conducere la Arad asta e.Totuși dacă am avea actualmente (...)
Domnule Faur, va rog ca inainte de a schimba regulamentul sa amanajati locuri pentru persoane cu dizabilitati in Piata M.Viteazu unde lipsesc doar 2 locuri sant la Poarta Spitalului si (...)