Renault Megane s-a lansat și la Arad

  de - | 29 martie 2016, 3:46 PM | Auto | Recomandările editorilor

  0

  La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc lansarea oficială a celui mai nou model din gama Renault. Astfel, la sediul SC Verbiță,  dealer autorizat Dacia și Nissan din Calea Aurel Vlaicu, numărul 282 , a sosit noul Renault Megane, autoturism care reprezintă a patra generației de vehicule Megane. Autoturismul a putut să fie testat de către toate persoanele interesate în a se familiariza cu noua tehnologia propusă de concernul francez Renault într-o serie de drive test-uri care au durat de vineri până duminică.

  În continuare, persoanele care doresc să cunoască mai îndeaproape modelul Renault Megane, inclusiv prin drive-test-uri, pot să o facă la sediul dealerului Dacia&Renault, SC Verbiță, din Calea Aurel Vlaicu, numărul 282. Noul Renault Megane propune un sistem multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă cu un ecran de 8,7 inch. De asemenea, versiunea Renault Megane GT beneficiază și de tehnologia 4Control, o tehnologie configurată de către inginerii Renault Sport special pentru acest vehicul, care asigură sportivitate, dinamism și precizie în curb e, totodată oferind o plăcere de a conduce inedită. Noul Renault Megane vine în următoarele game de motorizări:

  Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

  Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

  Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte 

  Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

  Sce 115 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte

  Energy 1.6 TCe130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

  Energy TCe 205 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 7 trepte

  5225a550-0e6e-4d81-9ad8-8d841db0901d

  Prețul pentru acest model pornește de la 14.800 de EURO (TVA inclus).

  De asemenea, arădenii care pășesc în incinta showroomului SC Verbiță, dealer autorizat Dacia&Renault, pot să se familiarizeze și cu modelul Renault Talisman, un produs lansat de o lună de zile pe piața din România. Renault Talisman beneficiază de un aspect exterior elegant, având (printre altele) ca și noutate și trenul de rulare care combină direcția pe toate roțile cu suspensia adaptivă. Berlina Renault Talisman beneficiază de următoarele game de motorizări: Motorizarea pe benzină este: 1,6 litri Energy TCe cu 200 CP. În tabăra diesel, unităţile sunt reprezentate de binecunoscutul Energy dC1 110 de 1,5 litri cu 110 CP şi de un 1,6 litri Energy dCi disponibil în două variante de putere – 130 CP şi 160 CP (cutie automată).

  Prețul pentru un Renault Talisman pornește de la 21.800 de EURO (TVA inclus).

  De asemenea, pentru a veni în sprijinul persoanelor juridice, societatea SC Verbiță, dealer autorizat Dacia&Renault, oferă posibilitatea efectuării de drive test cu autoturismul Renault Megane la sediul acestora. Cei interesați de această ofertă pot transmite solicitarea la adresa marketing@verbita.ro  urmând a se stabili de comun acord data efectuării drive-testului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad