Regimul nord-coreean a anunțat Armata că „războiul e iminent”

  de - | 1 septembrie 2017, 12:00 PM | Internaţional

  0

  Militarii nord-coreeni au fost anunțați să se pregătească de luptă deoarece războiul este iminent, scrie Independent.md, care citează The Telegraph și Daily NK.

  Ofițerii nord-coreeni le-au ordonat soldaților să își suplimenteze rația de hrană rechiziționând recoltele țăranilor, pentru a a-și menține puterile deoarece „războiul este iminent”, a precizat o sursă din provincia Hamgyong pentru Daily NK.

  Se pare că soldații sunt chiar amenințați: „dacă sunteți malnutriți în ciuda permisiunii de a mânca din recoltele de pe câmp, atunci veți avea probleme”.

  O altă sursă din provincia Ryanggang a spus că soldații pot fi văzuți cu saci de porumb pe care îl vând la piață.

  Situația disperată a armatei nord-coreene este, așa cum era de așteptat, în contrast evident cu imaginea pe care regimul lui Kim Jong-un încearcă să o picteze pentru lumea largă.

  Phenianul a continuat provocările la adresa vecinilor săi și a efectuat marți un test cu rachetă cu rază intermediară ce a survolat Japonia înainte de a cădea în Oceanul Pacific, în pofida rezoluțiilor ONU și a noilor sancțiuni impuse luna trecută, destinate să reducă cu o treime veniturile din exporturi ale regimului comunist nord-coreean, ca reacție la recentele sale teste cu rachete.

  Săptămâna trecută, SUA și Japonia au impus sancțiuni individuale împotriva unor entități și persoane particulare care fac afaceri cu Phenianul din țări ca Rusia și China.

  Sursa: Independent.md

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.