sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Pulpe de pui în stil toscan

    de Special Arad | 11 septembrie 2014, 8:00 AM | Gurmand

    0

    Ingrediente: 4 pulpe de pui, 2 ardei grași (roșu și verde), 4 căței de usturoi, 1 ceapă mare, 1 conservă roșii tăiate (400 g), 200 g măsline negre fără sâmburi, 200 ml vin roșu demise, 2 linguri zeamă de lămâie, 2 lingurițe busuioc uscat, câte 1 linguriță boia iute și curry, 200 ml supă de pui, sare, piper negru, 4 linguri ulei de măsline

    Mod de preparare:

    Tăiem pulpele în jumătăți. Într-un bol amestecăm uleiul cu boia, curry, busuioc și zeama de lămâie. Așezăm pulpele într-o tavă pt. cuptor, turnăm deasupra amestecul din bol și punem în cuptorul preîncălzit 10 min. Curățăm ardeii, ceapa, usturoiul și tăiem cubulețe, spălăm măslinele și scurgem.Scoatem tava, turnăm supa, adăugăm legumele și măslinele, condimentăm și punem în cuptor aprox. 20-25 min. Turnăm vinul și mai lăsăm în cuptor 15 min.

    Servim cald, presărat cu pătrunjel verde tocat.

    1 2 3 4

    Sursa: reteteculinarepentrutoti.com

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.