Pulpe de pui în stil toscan
Ingrediente: 4 pulpe de pui, 2 ardei grași (roșu și verde), 4 căței de usturoi, 1 ceapă mare, 1 conservă roșii tăiate (400 g), 200 g măsline negre fără sâmburi, 200 ml vin roșu demise, 2 linguri zeamă de lămâie, 2 lingurițe busuioc uscat, câte 1 linguriță boia iute și curry, 200 ml supă de pui, sare, piper negru, 4 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Tăiem pulpele în jumătăți. Într-un bol amestecăm uleiul cu boia, curry, busuioc și zeama de lămâie. Așezăm pulpele într-o tavă pt. cuptor, turnăm deasupra amestecul din bol și punem în cuptorul preîncălzit 10 min. Curățăm ardeii, ceapa, usturoiul și tăiem cubulețe, spălăm măslinele și scurgem.Scoatem tava, turnăm supa, adăugăm legumele și măslinele, condimentăm și punem în cuptor aprox. 20-25 min. Turnăm vinul și mai lăsăm în cuptor 15 min.
Servim cald, presărat cu pătrunjel verde tocat.
Sursa: reteteculinarepentrutoti.com
Comentariile portalului
Plecăm. Din țară sau măcar din oraș. Informați-vă și vedeți ca nu peste tot e în halul ăsta hoția, Aradul cu PNL constant de 20 de (...)
Eu aș zice un procuror adevărat, care să ia la purecat clanul Falca se cunoaște tot clanul, i-ați văzut în vizită, în poze pe fb la (...)
Ce am citit mă sperie ,in țară asta totul este despre PNL și PSD ,despre hoție. Mai avem vreo șansă noi că cetățenii sau să plecăm că (...)