Paste cu pui, legume și sos Ajam Pangang
– 250 g piept de pui dezosat și fără piele, 1 pungă legume congelate China (450 g), 1 borcan sos Ajam pangang (490 g), sare, ½ linguriță piper Sechuan, ½ ardei iute, 2 linguri ulei Wok, 200 g tăiței chinezești, pătrunjel verde
Tăiem carnea fâșii lungi, ardeiul iute mărunt. În uleiul încins prăjim carnea până își schimbă culoarea, adăugăm legumele congelate și fierbem sub capac, până se înmoaie, aprox. 10 min. Adăugăm sare, piper, sos, amestecăm pe foc 3 min. Fierbem tăițeii în apă clocotită 4 min., scurgem, adăugăm peste legumele cu carne, amestecăm 2 min. și stingem focul. Servim cald presărat cu pătrunjel verde tocat.
Sursa: reteteculinarepentrutoti.com
Comentariile portalului
Pe BIBI îl resuscitează cei 6 consilieri pe care-i are... Votantii,puterea adevărată a societății,nu au iesit la vot,dezamagiti fiind de figurile politice si nivelul intelectual scazut (...)
Daca COLDEA se evaporă,vor dispărea protejatii? Stim cu totii de ce a câstigat măruntul Bibart precedentele alegeri...Cionca nu a avut replică la telefonul primit de (...)
Este o abreviere de la „parțial”