Proprietarii clădirilor monument istoric, scutiți de impozit pe imobil de anul viitor

  de - | 3 noiembrie 2017, 6:04 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Proprietarii clădirilor clasificate ca monument istoric și ai terenurilor pe care sunt construite, indiferent de forma de proprietate, publică sau privată vor fi scutiți de anul viitor de impozit pe imobil. Până acum, consiliile locale erau cele care decideau dacă scutesc sau nu de impozit o astfel de clădire. Scutirea de impozit a fost introdusă prin lege promulgată astăzi de președintele Klaus Iohannis și prezentată anterior în premieră de Profit.ro.

  Până acum, consiliile locale erau cele care decideau dacă scutesc de impozit o astfel de clădire, dar noua lege, prezentată în premieră de Profit.ro și adoptată recent de Parlament, stabilește ca scutirea să fie obligatorie prin lege.

  Citește continarea pe profit.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad