Probleme și-n paradisul doamnei Ana Maria Dragoș, la Centrul Cultural Județean Arad? Poate da, poate nu…

  de O. Peniță | 12 august 2015, 12:32 PM | Culise | Recomandările editorilor

  11

  De două săptămâni o căutăm, telefonic, pe fosta contabilă șefă a Centrului Cultural Județean Arad, Melania Vasiu. Știm că și-a dat demisia, în 1 iulie 2015, din funcția pe care o deținea în cadrul instituției. Nu am reușit să purtăm o discuție cu ea. Fiind însă săptămâna demisiilor în Arad (vezi cele ale lui Cristian Drăgan, administratorul public al CJ și a lui Tămaș, directorul economic din Primăria Arad), ne-am zis că e cazul să publicăm și această informație, adresându-i, în același timp, întrebările pe care le aveam pregătite – doar două…

  Așadar, doamna Melania Vasiu…

  1. Motivele demisiei dumneavoastră sunt cumva legate de faptul că nu ați dorit să semnați raportul financiar-contabil al instituției și ați fost amenințată?

  2.Demisia dumneavoastră a fost solicitată de către directoarea Ana Maria Dragoș sau de către președintele suspendat al Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu?

  3. Problemele personale nu ne interesează.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mai bebel mai, postaci nesimtit de-a lui falca, se pare ca tu pe toate le stii, cand e vorba de iotcu dragan cja si in general institutiile din Arad, exceptand … Oups PRIMARIA, unde mr falca da cele mai mari tepe pe bani publici de 10 ani incoace. Ia spune-mi tu bebelule, cati bani iti da falca pentru activitatea ta zilnica pe media online din Arad? Sa stiu poate ma duc si eu in audienta la falca sa ma angajeze si pe mine.

   --5 voturi
   +1
   -1
   • Mai “nelamuritule”, dacă te uitai la comentariile postate de mine pe special si pe alte site-uri (chiar ieri pe livearad la un articol despre Falca), ai vedea părerea mea despre acesta! Aici comentam la subiect! Si subiectul este Iotcu, Dragan etc. Vine si rândul lui Falca si atunci comentam la subiect! Te lamurisi Ionel, Ionelule Draga?!?

    +5 voturi
    +1
    -1
    • Nu chiar, singurul lucru de care m-ai lamurit este ca asta faci non-stop, intrii pe site-uri si postezi aberatii. Lamureste-ma cine te plateste pentru asta, sau ti-ai gasit tu un scop in viata sa fii Justitiarul Anonim din Arad si crezi ca te baga cineva in seama si-ti da o medalie. Get a life moncher.

     --3 voturi
     +1
     -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad