Știri Arad.  Fapte abominabile s-au petrecut în decursul anului 2015 în localitatea Mailat din județul Arad. Special Arad le-a aflat pe holul Tribunalului din Arad, acolo unde majoritatea avocaților vorbeau despre asta. O monstruozitate de bărbat, un monstru cu chip de om, de la începutul 2015 și-a abuzat fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, prin atingeri repetate în zona pieptului și intimă, amenințând-o că dacă se opune va fi supusă bătăii.

Gunoiul acesta nu s-a mulțumit doar cu atât, așa că, în luna aprilie a anului 2015, aflându-se la domiciliul său din Mailat, a forțat-o pe fetiță -amenințând-o din nou cu acte de violență – să întrețină raporturi sexuale cu el, deflorând-o.

Și de parcă nu era destul, în luna decembrie a anului 2015, de Crăciun, Doamne!, fetița a născut un băiețel, copil rezultat în urma violului.

Din cauze care deocamdată nu le cunoaștem (probabil și pentru că în Mailat nu s-a vorbit despre asta) în decursul anului 2017, au fost trimsie, de către oamenii legii, probe la Institutul de Criminalistică. Ulterior, după luni bune biroul de expertize genetice judiciare din cadrul acestui institut a confirmat ca tatăl vitreg al minorei, este tatăl copilului fetitei.

Imediat, polițiștii l-au ridicat și, ieri, individul acesta, canalia asta care nu poate fi numită om, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă în fața magistraților de la Judecătoria Arad,  pentru săvârșirea infracțiunii de viol și agresiune sexuală în formă continuată.Judecătorii au emis mandatul, tatăl vitreg (de 42 de ani) fiind introdus în arestul IPJ Arad.

Alin Olteanu, 8 noiembrie 2017, 3:19 PM