Adrian Falub a fugit efectiv de la Arad după doar două săptămâni petrecute în calitate de antrenor principal al echipei UTA. După două înfrângeri, la Afumați și cu Dunăra Călărași, dar și o problemă legată de infrastructură, atunci când echipa nu a avut unde se antrena, Falub a decis de unul singur să plece.

Nu a spus nimănui nimic, și-a adunat bagajele pe care le avea în camera de hotel și a fugit acasă, la Cluj. Dinspre Dealul Feleacului primim tot felul de semnale că Falub era deja pregătit să preia banca tehnică a echipei Universitatea Cluj, după ce fostul jucător al Bătrânei Doamne, Marius Popescu, a fost demis în urma înfrângerii de la Tășnad, scor 0-2.

Contactat de ZIUA de CLUJ, Adrian Falub nu a confirmat, dar nici nu a infirmat o revenire la Universitatea.

„Nu pot vorbi despre asta. Sunt multe zvonuri. Încă nu e nimic oficial. Când va fi, o să anunț”, a spus Falub. El a evoluat la „U” Cluj între 1989 și 1996, respectiv 1997-1998. Tot aici a debutat și ca tehnician, în sezonul 2006-2007. El a mai pregătit „U” și în 2015, când s-a calificat în finala Cupei României.

În actuala ediție din Liga a III-a, “Șepcile roșii” au mai obținut un egal cu CFR 2 (2-2) și o victorie la Unirea Dej (4-0). “U” ocupă locul 9 în Seria a V-a, cu 4 puncte. Fostul tehnician de pe banca “alb-negrilor”, Marius Popescu, a bătut palma cu ASA Târgu-Mureș (liga a doua).

Oficialii clubului UTA nu și-au dat acordul ca Falub să plece și încă îl așteaptă la antrenamentele echipei. Totuși, șansele ca Falub să mai se întoarcă să își continue munca la Arad sunt infime, iar până la noi decizii, Cristian Todea este antrenor principal interimar al echipei arădene.

Lucian Dănilă, 21 septembrie 2017, 8:12 AM