Primele detalii oficiale despre Android Oreo | VIDEO

  de - | 31 martie 2017, 9:17 PM | IT

  0

  Android Oreo va fi următoarea versiune majoră de Android și abia acum încep să apară primele detalii despre respectivul sistem de operare, scrie playtech.ro.

  Încă de la primele versiuni de Android, Google a început o practică interesantă vizavi de nomenclatorul utilizat pentru denumirea sistemelor sale de operare pentru mobile. Este vorba de asocierea unor deseturi cu fiecare actualizarea majoră a SO-ului. După Android 7.0 Nougat, urmează Android 8.0 O. Deși oficialii gigantului din Cupertino continuă să facă referire la acest SO prin denumirea de Android O, este foarte puțin probabil ca denumirea comercială să nu fie Android Oreo.

  Primul comunicat oficial despre Android Oreo a fost făcut în urmă cu câteva săptămâni. La momentul respectiv, detaliile tehnice publicate s-au adresat mai multe dezvoltatorilor ce urmau să profite de noul Software Development Kit. Tot atunci, a fost lansată o variantă developer preview a noului sistem de operare. În contextul în care mai sunt multe particularități de finisat și funcții noi de introdus, este evident că utilizatorii obișnuiți nu ar trebui să facă eforturi să-și instaleze un beta de Android pe telefonul pe care îl folosesc zilnic.

  În orice caz, dacă ați avut câteva curiozități legate de Android Oreo, s-ar putea să le lămuriți după ce ați vizionat clipul de mai jos. Din nou, acesta este dedicat în mare parte dezvoltatorilor, dar majoritatea utilizatorilor își pot forma o opinie legată de noutățile la care să se aștepte pe viitor, atât din partea SO-ului, cât și a aplicațiilor pe care le vom vedea optimizate pentru acesta.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad