Cele 14 concurente care s-au calificat la finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2017 au început pregătirile pentru evenimentul care va avea loc în data de 21 iulie la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Miss Arad se află anul acesta la a XII- a ediție și datorită faptului că are ca slogan „Frumusețea înseamnă tradiție”, ședința foto oficială, care a fost realizată de către fotograful oficial al concursului Călin Andra, s-a concentrat pe promovarea valorilor cultural-tradiționale din județul Arad.

În spiritul stilului „neo-etnic”, în vestimentația concurentelor au fost alăturate ii tradiționale vechi de aproximativ un secol din colecția meșterului popular Maria Aiftincăi, alături de materiale moderne, precum piele si jeans, pentru a pune în evidență tinerețea și frumusețea fetelor. Fotografiile, care au fost realizate la Castelul Kintzig din domeniul Lupaș, vor face obiectul probei de fotogenie și vor fi afișate și la finala concursului. Machiajul concurentelor a fost realizat de Diana Redei, pregatirea si ingrijirea tenului a fost asigurata de Andra Aliței, iar coafura acestora a fost realizată de Cătălin Brie și Camelia Vinter.

Tinerele beneficiază de servicii sportive, de lecții de îngrijire a tenului și a părului, oferite de partenerii Miss Arad.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization, și își propune promovarea valorilor precum competiție sănătoasă între concurente, cooperare și muncă în echipă, un stil de viață sănătos, bune maniere, dezvoltare personală și autocunoaștere precum şi promovarea concurentelor în activităţi sociale, culturale, sportive şi caritabile.

Special Arad, 9 iulie 2017, 10:13 PM