Update Preotul Avram Matcău a murit într-un accident, după ce a izbit un cap de pod! A fost găsit azi dimineață

  de Luci Precup | 28 septembrie 2016, 9:43 AM | Dezna | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Preotul Avram Matcău slujea de mai bine de 20 de ani în satul Slatina de Criș, localitate care aparține de comuna Dezna. Cei peste 150 de enoriași ai bisericii ortodoxe din sat au rămas înmărmuriți în această dimineață când s-a răspândit vestea morții preotului.

  Avea 47 de ani și era originar din Sebiș, județul Arad. În 1995 a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă Arad – secția „Teologie Pastorală” (1995) – și tot din acel an a fost numit preot paroh la Slatina de Criș. A slujit în biserica din sat până în această dimineață când, aflat la volanul mașinii sale – un Ford – a izbit un cap de pod pe drumul comunal 22, care leagă satul Slatina de Criș de comuna Dezna.

  Se pare că preotul a pierdut controlul volanului într-o curbă, dar persoane apropiate acestuia spun că este posibil ca lui Avram Matcău să i se fi făcut rău la volan, fapt care ar fi dus la producerea accidentului.

  Tragedia a avut loc azi noapte, preotul Avram Matcău fiind găsit abia în această dimineață, medicii neavând altceva de făcut decât să constate decesul.

  FOTO: episcopiaaradului.ro

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad