Prefectura anunță opțiunea de programare online pentru schimbarea pașapoartelor

  de - | 10 octombrie 2017, 1:27 PM | Administraţie

  0

  Afluxul de cetățeni interesați de preschimbarea pașapoartelor, înregistrat în special pe perioada lunilor de vară, a constituit o preocupare prioritară pentru Prefectul Județului Arad, d-na Florentina Horgea. Interesată de micșorarea timpului de așteptare în fața ghișeelor Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Arad, Florentina Horgea a demarat, cu sprijinul personalului Serviciului, respectiv cu implicarea specialiștilor din cadrul Instituției Prefectului, elaborarea unui program online prin care cei interesați să se poată programa în timp util pentru depunerea documentelor necesare preschimbării solicitate.

  Am satisfacția deosebită de a-i anunța pe cetățenii interesați de preschimbarea pașapoartelor simple că, începând de astăzi, au posibilitatea să se programeze online, fără un efort substanțial, la ghișeele Serviciului pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Arad. Facilitatea le va fi utilă inclusiv cetățenilor români domiciliați în străinătate, care pot să se programeze online chiar înainte de a veni în țară, urmând să-și organizeze timpul în mod eficient, fără să piardă ore întregi pentru a-și depune actele în vederea preschimbării documentelor de călătorie. Platforma de programare online este un succes, iar faptul că de la constatarea neajunsurilor provocate de timpul îndelungat de așteptare și până la realizarea efectivă a programului virtual au trecut doar câteva săptămâni, mă face să sper că orice este posibil, atunci când există interes și dorință reală de rezolvare a problemelor.” – Florentina Horgea, Prefectul Județului Arad.

  Programările online la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Arad se poate face accesând pagina Instituției Prefectului Județului Arad – http://www.prefecturaarad.ro – respectiv butonul „Programare online”, marcat cu litere roșii pe fond albastru. După introducerea datelor personale solicitate, persoanele care au finalizat programarea cu succes vor primi un mesaj de confirmare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad