Povești despre oameni: O luptă pentru viață rămâne o cauză nobilă și după moarte. „R.I.P. Zsolt. You still rock!”

  de Tomck@t | 28 septembrie 2017, 1:32 PM | Povești despre oameni

  0

  Nimeni nu se aștepta la asta. În adâncul inimii, toți cei care l-au cunoscut, sperau. Până în ultima clipă. Și au ales să lupte, au ales să se implice. Era vorba de viața unui om, iar pentru prieteni, fie că l-au cunoscut de o viață, fie că au stat o singură dată cu el la o masă, a fost o încercare disperată de a face ceva prin care să ajute un suflet drag. Să facă ceva care să conteze. Au organizat un concert caritabil și au apelat la toți rockerii arădeni, fie că frecventează Clubul Flex, fie Clubul Nerv sau, pur și simplu, cei cărora le pasă, să fie alături de ei, pentru Zsolt. „Alături de Zsolt”. Din păcate…… uneori, oricât de mult luptăm contra cronometru sau contra Naturii, nu suntem în măsură să schimbăm cursul vieții și nu putem controla neașteptatul. Viața nu este tot timpul fairplay. Zsolt ne salută din lumea de dincolo, dinspre celălalt capăt al tunelului. S-a stins din viață pe patul de spital pe 22 septembrie, după ce, în urmă cu trei săptămâni, a suferit un accident grav de motocicletă. Lupta arădenilor inimoși s-a terminat brusc, înainte să apuce să contribuie cu ce au putut sau cu ce au vrut… dar cauza nobilă nu s-a dus de tot.

  Concertul caritabil „Alături de Zsolt” a fost programat pe data de 29 septembrie. Nu s-a anulat, chiar dacă lupta lui Zsolt și a celor care l-au cunoscut s-a terminat. Cu o incomensurabilă durere în suflet, cei care au apelat la toate relațiile amicale și au organizat evenimentul au decis să nu-l anuleze, ci să îndrepte cauza spre familia îndoliată.

  „Din păcate, Zsolt a pierdut azi lupta cu viața. Gândurile noastre se îndreaptă acum către familia lui. Concertul caritabil va avea loc în memoria celui care a fost prietenul nostru, ZSOLT FERENCZI. Toate donațiile obținute vor merge către familia îndoliată. Condoleanțe.” — a postat pe pagina de Facebook a evenimentului Clubul Flex, localul în care urmează să aibă loc evenimentul caritabil. Vor cânta trupele rock Katara și Indefiance, iar intrarea va fi liberă, însă fiecare participant este invitat să doneze, așa cum s-a anunțat inițial, după cum îi dictează inima.

  Este modul prietenilor lui Zsolt de a lua rămas bun de la el…. și modul organizatorilor de a nu lăsa ca o cauză nobilă să piere fără să-și atingă scopul principal: aceea de a face ceva, orice, ca să conteze.

  Ne vedem, așadar, la concert, iar cu ocazia aceasta, redacția Special Arad îi transmite familiei și prietenilor îndurerați sincere condoleanțe. 

  postare si comentarii
  recent posts

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad