miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Poveste terifiantă a unui arădean, dintr-un poligon de tir cu arme letale, înconjurat de arabi

  de Special Arad | 4 aprilie 2016, 8:25 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  20

  O poveste-reportaj a unui arădean, Sebastian Pop, postată pe Facebook, ne-a făcut să ne cutremurăm doar imaginându-ne întreaga poveste. Special Arad a cerut permisiunea acestuia de a prelua întreaga „povestire”, nu înainte de a vă spune că l-am întrebat de două ori dacă e adevărat. Răspunsul a fost afirmativ…

  „M-am mai enervat eu pe multe chestii în ultima vreme dar pe asta trebuie sa v-o povestesc neapărat……Fusăi la tir aseară în Timișoara împreuna cu Robert Fundeanu. Nu la camioane (TIR), la poligon de tir unde tragi cu arma letală într-o țintă, asistat de un instructor. Demult vroiam să merg dar tot timpul intervenea câte ceva, așa că ieri am sunat pentru o programare și am găsit două locuri de la 21:45. Am ajuns la clădirea de lângă Iulius Mall puțin înainte de ora stabilită și am parcat în curte cumincior. Clădirea trebuie să fi fost ceva depozit sau fabrică ceaușistă pentru că tradiționalul lift de marfa (nefuncțional) străjuia o fostă rampă de încărcare care te ducea cu gândul înapoi în timp în anii 80-90. Urmărind indicatoarele, am ajuns la etajul trei în fața unei uși metalice cu vizor care se deschide doar pe dinauntru, de deasupra căreia ne urmărea o cameră de luat vederi cu infraroșu. Sun și după câteva secunde ni se deschide, un tip foarte amabil ne poftește înăuntru și ne recomandă o cafea sau ceva răcoritor până ne înregistrează documentele.
  În interior cred că erau șase mese rotunde cu câte 5-6 scaune, câteva încălzitoare cu gaz și o mulțime de materiale și regulamente despre arme de foc. Am ales repede o revistă de pe masă despre Glock și o răsfoiam cu mare interes așteptând cu ceva emoție prima tragere cu muniție reală. Nu, nu am făcut armata în uniforma statului, am făcut-o mai târziu, după facultate, la Coca-Cola în costum. Am parcurs procedurile de înregistrare și pregătirea teoretică. Între timp zona de tragere s-a eliberat și a venit rândul nostru.
  Ca arma de tragere am ales un Glock 34, armă de 9 mm, un fel Glock 17 dar cu țeavă mai lungă. Este una din cele mai bune arme de tir. Mi-a plăcut simplitatea și claritatea explicațiilor instructorului atât despre arma cât și despre REGULI, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.
  Căștile pe urechi,primul glonț pe țeavă, iau linia de ochire… BUUM! A fost secunda în care mi-am dat seama ca filmele sunt povești, mi-am dat seama că cel mai important lucru poate fi la un moment dat doar atât… de care parte a țevii stai. Am cerut permisiunea să ne facem câteva poze că doar avem telefoane tari și trebuia să ne lăudăm și noi pe unde am fost și ce am făcut, ca toți băieții când dau de ceva „jucărie” nouă.
  Am tras fiecare câte 30 de gloanțe și la final cu țintele în mână, foarte mândri am ieșit din poligon în sală, să stam cuminți la o masă, să fumăm o țigară și evident să împărtășim experiențele.
  Trecem în sala… și în drum spre masa noastră din capăt vedeam la masă, în așteptare, următorul grup, patru de data asta. I-am auzit vorbind și în lumina nu foarte puternica am văzut niște ochi care ne priveau realmente cu ură, studiind în același timp țintele pe care noi le purtam foarte mândri. Cei patru erau ARABI.
  Ne-am așezat la masa amândoi, am înghețat efectiv. Arabi în Romania,la ora 22:40 se antrenează cu arme letale în poligon!!!! Trebe că s-a văzut ceva grav pe fața noastră de vreme ce indivizii nu ne-au mai aruncat nici măcar o privire înainte de a intra să tragă însoțiți de celalalt instructor. Ei bine, ne-am cam speriat! Și pe buna dreptate zic eu. Instructorul, vizibil neliniștit, și-a cerut scuze dar trebuia să intre în poligon să nu-l lase singur pe colegul lui, cu noii clienți. Am plecat și în drum spre casă ne-a luat durerea de cap instant pe amândoi.
  După o vreme, încă șocați, am început să rememoram câteva detalii: grupul de dinaintea noastră erau de fapt tot arabi, două femei și patru bărbați, instructorul nostru era înarmat în permanență (lucru de care ne-am dat seama când am văzut tocul ieșind discret de sub geacă).
  Sentimentul nostru a fost inițial de frică, văzând ochii ălora am simțit pericolul fizic. Când ai motocicleta și treci de primii 4000 kilometri ajungi să simți fizic pericolul în trafic. Cunoscătorii știu bine despre ce vorbesc. M-am simțit la fel, dar la intensitate ori 10.
  Deci! Din 12 clienți după ora 21, 10 erau arabi care se antrenează în poligon, la mine în țară, cu arma letală! Vorbind cu instructorul am aflat că, în ULTIMELE DOUA LUNI, 80% din clienți sunt arabi. Evident că știu și „organele” noastre abilitate. Trebuie să precizez că e destul de plin la ei și greu poți să-ți faci programare zi pe zi.
  Nu știu dacă realizați ce va povestesc eu aici dar lucrurile nu stau chiar roz. Acum două săptămâni am fost în Serbia via Ungaria și am văzut celebrul gard al lui Orban la graniță. Văzând arabii încolonați la linii de tragere mi-am dat seama că acel gard, acel soldat înarmat până-n dinți care păzește frontiera nu e deloc exagerare! Sunt singurii care au înțeles că se întâmplă și fac ceva.
  Mno, am un mesaj pentru ziariștii manipulatori, pentru cei cu „pacea mondiala” și pentru prietenii mei:
  În timp ce mulți din băieții noștri se pensează, își descoperă/aranjează bărbile și frezele în așteptarea ciclului menstrual, în timp ce multi plâng de necazul refugiaților și ziariștii se întrec în păreri care mai de care pro și contra emigrație, în timp ce primarul orașului meu CHEAMĂ!CERE EMIGRANȚI PENTRU ARAD… arabii stau încolonați, bărbați și femei, în poligon de tir, cu armă letală și se antrenează cum să vă facă găuri în pantalonii strech și bufanți!!!
  Prin urmare, de săptămâna viitoare, angajații mei vor avea sesiuni lunare de team building la poligon. Eu personal mă las de fumat și de vreme ce un glonț costa 1 leu pot sa trag lunar cel puțin 500. M-a prins, mi-am descoperit o nouă pasiune și clar mă apuc de tir sportiv. De ce? Pentru că e legal și e pe banii mei măi fraților! De aia!
  Un polițist român trage pe lună maxim 10 cartușe că nu avem bani, un arab, la mine în țară, trage 50 la două zile. În timp ce polițistul care trebuie să mă apere trage din an în paști cu o armă de 400 de lei, „studentul străin” se antrenează cu una de 900 EURO. Deci nu avem să dam un leu pentru un glonț tras de polițist dar avem 200 pentru un metru de bordura rutieră???!!!!
  Mă întreb, „studenții” ăia chiar și-au descoperit pasiunile toți deodată și nu mai pot dormi noaptea dacă nu trag cu arma?! Poate îmi răspundeți voi.
  Unii nu o să citiți până la capăt, alții veți spune că exagerez. Eu vă spun că am văzut privirea ălora și nu am fost singurul, am văzut ce fac și de mâine știu ce fac eu. Ii rog încă o dată pe iubitorii păcii mondiale, pacifiștii, integratorii de emigranți musulmani să se abțină de la comentarii, fără să doresc să îi jignesc într-un fel… știu ce vorbesc, am fost acolo, am văzut! Pentru cei care totuși insistă în păreri și în continuare au ochelari de cal, le comunic că le respect părerea dar mai am un mesaj: F..K OFF!!! Sper că am fost destul de coerent cu toate că încă sunt marcat de aventură. Ar mai fi multe de spus dar cred ca e destul. Thank you! I Love you!

  pop sebastian

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mie mi-ar fi mai degraba frica de un individ cu ochelari de soare si fata de interlop (orice ar insemna asta) in Arad si Timisoara decat de niste asa-zisi arabi.

   Cine stie cand are impresia ca te uiti urat la el, traversezi prea incet sau parchezi pe locul lui, iar apoi te trezesti ca-si scoate pistolul ala cu care se antrena la poligon ca sa iti arate cine e barosanul sef.

   0 voturi
   +1
   -1
   • Manelistii nostrii de interlopi sunt niste gainari, care se dau mari cu muschii umflati dar sa nu uitam ca nu isi sacrifica vietile lor proprii pentru a omora cati mai multi „necredinciosi”. Si ei ar face puscarie dupa mine, sa nu ma intelegi gresit dar e clar ca invazia asta de musulmani isi are scopul bine definit. Pana nu ne supunem religiei lor, sau nu ii expediem acasa, nu se vor linisti.

    +15 voturi
    +1
    -1
  2. Nu e o intamplare: spre deosebire de cele publicate in presa, peste 80% din imigranti sunt barbati cu varste intre 18-45 de ani. (In Belgia,Franta,Danemarca,Suedia peste 70% din furturi, crime si violuri sunt comise de imigranti, in Germania zilnic peste 500 de cazuri de incalacari ale legii sunt inregistrate de catre ei despre care presa nu poate vorbi la ordinul doamnei Merkel…) Uitati-va la Turcia de cand primesc imigranti: nu exista saptamana fara atentate, terorismul domina toata tara. Daca Falca ii vrea, sa ii adopte la el in casa.

   +15 voturi
   +1
   -1
   • De când există fenomenul numit „emigrație” marea majoritate a emigranților au fost și sânt și azi bărbații tineri. Nimic nu-i deosebește pe actualii de foștii, dacă luăm în comparație sexul. Este normal să fie așa.

    Cât despre „atrocitățile” comise de „emigranți” în țările Europei ce le-au dat drept de ședere, este o cu totul altă „mâncare de pește”. Cei ce au capacitatea intelectuală, experiență și mai ales studii de sociologie spun că este o dovadă că politicile de integrare concepute de politicienii Europei, au eșuat. Emigranții sunt ” Parcați” în ghetourile de la periferia orașelor mari și incluși în programe guvernamentale de integrare, ce nu îi ajută de loc să-și găsească locuri de muncă.

    La segregarea emigranților, contribuie și atitudinea localnicilor care gândesc exact ca tine!
    Vă convine să plecați prin țările UE să câștigați bani cu care să vă luați BMW-urile (prelungitoare de penisuri), să construiți case cât mai fastuoase, dar în care lipsesc oamenii, să vă cumpărați lanțuri groase de aur la gât, … samd.
    Dar dacă trebuie să dați dovadă de omenie, empatie față de niste oameni prigoniți și disperați, atunci vă arătați adevărata față. Niște Ignoranți ușor de manipulat dar Mari Credincioși!

    Știi ce naționalitate a avut „cel mai periculos Criminal al Suediei”, după cum la categorisit media în urmă cu aproape 30 de ani? Pun pariu că nu știi și nici nu poți ghicii.
    Român!

    --9 voturi
    +1
    -1
  3. Prea multe contradictii … nu stia nimic despre arme de foc, dar imediat da specificatii de modele de glock(doar a citit domnia sa revista!!!). Vede oameni care il privesc cu ura … sa fim seriosi…. cand tii in mana o arma in primul rand trebuie echilibru.

   --4 voturi
   +1
   -1
  4. Curentul „Frică de musulmanii teroriști” a fost pornit dincolo de ocean. Agresivitatea și EXAGEREAREA însă ne este tipică românilor. „Mă tu mie î-mi spui?!!!”

   De la un „grobian” ce consideră distracție să meargă să tragă cu Glocul în poligon, ce te poți aștepta. Mă întreb care este cartea de pe noptieră?

   Sânt de aceeași părere, că avem Noi Teroriștii Noștri autohtoni. Cefoși indopați cu steroizi, violenți și fosti repetenti la toate materiile din școala generală neterminată! Sau ăștia ce-i vedeți ATENTÂND la viețile românilor pe drumurile publice, pe care ei le consideră piste personale, în care-și pot etala „talentele de piloți”.

   De altfel CU TOȚII „BĂIEȚI FOARTE BUNI” doar după ce nu mai suflă, tăiați de săbii sau călcați în picioare, de adversarii de prin cartiere.

   CEI MAI MARI DUȘMANI AI ROMÂNILOR, SÂNT … ROMÂNII!!!!
   Membrii statului islamic sânt copii de grădiniță!

   Nu mă credeți? Instalați-vă în fața TV-ului la ora 17 și vizionați știrile de pe Protv. Înainte să ne înarmăm și să pornim „cruciada sfântă” hai sa vedem ce puroaie avem noi pe lângă casă.

   Iar lui mister Pop Sebastian îi recomand să înceapă la construcția unui buncăr la 100 m adâncime, după model american. „Draguțule, suferi de atacuri de panică”! Pune mâna și mai citeștei pe clasicii Europei, înainte să antrenezi mâna și ochiul în a omorâ semenii.
   ” Și dacă o să tragi 500 de cartușe pe lună, o să te simți mai sigur? Pe tine o să te ocolească gloanțele trase de jihadisti, că tu ai tras 500 de cartușe pe lună și ai devenit varianta românească a lui „Dirty Hary”!?

   +3 voturi
   +1
   -1
  5. Mda…tipic romanesc. In loc sa discutati o problema reala, cea a islamistilor care pot sa loveasca Europa unde au chef, voi analizati virgulele postarii acestui baiat. Pai ba IGNORANTILOR! Exact pe asta se bazeaza musulmanii radicalizati, pt cei ce nu inteleg, TERORISTII! Se bazeaza pe imbecili de genul astora care comenteaza aiurea, in loc sa realizeze pericolul ce ne paste! Bai incuiatilor, in caz ca nu stiati, anul trecut 2 asa – zisi studenti arabi, au fost expulzati din Romania, pt ca aveau legaturi cu STATUL ISLAMIC! Stateau in blocul turn de la Intim, informatia se poate verifica. Asa ca, idiotilor, nu o mai „ardeti” aiurea, ca habar n-aveti pe ce lume traiti. Norocul romanilor este ca avem in SRI care-si face treaba si…ca Romania nu a intervenit (Inca) in teatrul de operatii in SIRIA! Sunteti toti experti in analize morfo-sintactice, ori ale pozelor de pe Facebook, insa, in realitate sunteti vai si amar de capul vostru, ala sec! Sunt de parere ca principalii vinovati sunt cei care le permit acestor „vorbitori de romana”, sa „studieze” contra cost in tara noastra, desi nu stiu o iota in limba in care chipurile dau examene! Rusine Relule! Esti principalul vinovat! Te vinzi pt bani…e full campusul de italieni si arabi! Huooooo

   +8 voturi
   +1
   -1
   • Xenofobia și invidia ce-ți macină tie pipota, nu te lasă să vezi dincolo de nas.

    Povestea lui Popică Fricosu, este și nu poate fi tratată altfel decât ca o interpretare personală a unor oameni pe care nu-i cunoaște decât din relatările media: ”MUSULMANII”
    În Balcani există un germen de frică ce a fost transmis din generație în generație. Frica de Turc, a devenit sinonimă cu Frica de Musulman.

    Nu avem ce discuta dragule, aici. O putem face eventual in realitate. Dar mă îndoiesc că ști să discuți un subiect atât de delicat fără să huidui.
    Avem în România o comunitate de musulmani și de arabi. Mulți dintre ei au studii superioare. Sânt printre altele Medici foarte buni. Unii au plecat mai departe în lume. Alții precum doctorul Arafat a rămas.
    Tu nu poți vedea frumusețea Pădurii de cele câteva Uscături!

    --4 voturi
    +1
    -1
  6. O și uitasem ce era cel mai important:

   „Măi SEBA, … măi draguțule, ia vezi că Aradul are un club de tir sportiv cu tradiție. Ai chef să faci tir sportiv de agrement, ai unde și nu mai arzi și sute de litrii de motorină până la Temesvar. Faci economie și îți iei o adevărată arma de tir sportiv. Și mâncă mă niște goji ca face bine contra depresiei. Ieși pe Gloria la alergat și oxigeneazati creierasul, ca poate o sa visezi și câmpuri de flori și macar în vis o să te mai întâlnești și cu oameni pașnici. Ca vad ca in realitate vezi doar DUȘMANI pe la toate mesele.”

   --7 voturi
   +1
   -1
  7. Ai facut afirmatia ca arabii se antrenau la ora aia in poligon!Dar tu ce mama dracu` faceai cu pistolul ala Glock 34 de 9 mm si la aceeasi ora si in acelasi poligon?Tu doar filozofai, scriai poezii romantice despre un alt El-Zorab, te distrai sau ce altceva? Ca sunt putin nedumerit despre modul tau de a gandi…Si nedumerirea mea este ca ori esti rasist si limitat ori ..invers! Limitat si rasist!

   --3 voturi
   +1
   -1
   • O fi cum zici că prea o „zici” cu foc.
    Dar…

    Islamiștii de frunte sânt trăiți în Occident. Ce impact mediatic are un atac terorist în România? Probabil că ar fi amintit în treacăt ca cele din Turcia. Parisul, Bruxelul, sau Londra, Madrid, Berlin, fac din atentat, știre la BBC, SKY, CNN săptămâni de-a rândul. Islamiștii nu caută să desființeze o națiune. Ci vor să apară pe prima pagină a ziarelor și breaking news pe canalele de televiziune.
    Vin banii de arme și motivează la luptă proștii de se înrolează în numele lui Allah.

    Dar nu uitați că și printre noi circulă zi de zi pe stradă o serie de indoctrinati. Deocamdată inamici ai Avortului, susținători înfocați ai „Familiei” și propovăduitori ai „adevăratei credințe”. Molestatori de copii și femei in numele lui Dumnezeu. Ăștia sânt mai periculoși pentru români decât islamiștii.

    --5 voturi
    +1
    -1
  8. Ai de viața mea…. sunt praf, disperat, AJUTOR!!!!!!
   Tocmai am văzut in curtea mea o furnica cu o privire tăioasă, cred ca era privirea unei furnici ARABE( una ce trage cu arme letale) si m-am cacat pe mine, de frica unor oligofreni!!!!:)))))))))

   --2 voturi
   +1
   -1
  9. INTOXICARE
   Ieftina. Pentru prosti, adica fix pentru aia care au halit povestea si se dau de ceasul morții in commenturi ca ne napadesc musulmanii. Ecuatia este destul de simpla: creșteți, chiar si artificial, cu astfel de minciuni, ura fata de musulmani si poate va baga in seama Isis si pe voi.

   --3 voturi
   +1
   -1
  10. V-ați cam înghesuit așa ca „din întâmplare” cu comentarii luând în râs un om care nu trece ca boul pe la poarta nouă, ci observă, se întreabă, apoi ajunge la concluzii.

   Islamiștii sunt o problemă reală, toți care credeți altfel, doar întrebați-i pe vest-europeni cum o mai duc zilele astea.

   Paris, Londra, Madrid, Bruxelles, nimic, nimic ?

   Să nu ne îmbătăm cu apă rece – ăștia sunt puși pe rele, iar Preșul nostru ales de americani are consemn să facă precum Merkel. Poate vine și de la ea, în fond sunt de acelaș sânge.

   Așa ne trebuie dacă am fost tâmpiți. Ne vom trezi?

   +5 voturi
   +1
   -1
  11. Aceasta este o stire falsa. Un articol pe care l-am mai citit acum 2 ani. Nu stiu ce motiv are autorul pentru a o propaga ori, SRI doreste asta pentru a mai pune ceva la buget sau a mai creste putin nesiguranta cetatenilor.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.