Polițiștii arădeni, medaliați cu bronz la Campionatul Național de Judo al M.A.I

  de Special Arad | 20 noiembrie 2017, 11:08 AM | Sport

  3

  În perioada 14-17 noiembrie, în localitatea Călimăneşti – judeţul Vâlcea, a avut loc etapa națională a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, patru polițiști arădeni reușind performanța de a se clasa pe podium.

  În etapa finală a competiției au participat peste 100 de cadre active ale Ministerului Afacerilor Interne.

  Inspectoratul de Poliţie Județean Arad a fost reprezentat cu succes de doi agenți și doi ofițeri de poliţie.

  Cei patru polițiști au obținut medaliile de bronz, la diferite categorii, astfel: comisar GHIȚĂ MARIAN, la categoria 73 de kg., subcomisar MEREANU VASILE la categoria 100 de kg., agent șef adjunct HUIAN CIPRIAN, la categoria 81 de kg., și agent principal LAZĂR DANIEL, la categoria 66 de kg.

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad