Un polițist din promoția 2016 a fost lovit pe autostradă de un TIR și se află în stare critică, a declarat ministrul secretar de star Raed Arafat. Polițistul a fost transportat cu un elicoter SMURD, la spitalul din Târgu Mureș. Polițistul îi acorda ajutor unui șofer.

Potrivit IGPR, polițistul este extrem de tânăr. A absolvit Academia de Poliție în 2016.

„În această dimineață, in jurul orei 8.40, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, in zona localitatii Aciliu, judetul Sibiu, intre kilometri 274 si 275, un polițist din cadrul Biroului Autostrăzi aflat in serviciu, a oprit la solicitarea soferului unui autovehicul staționat pe banda de urgenta a sensului de mers Sibiu-Sebes. În timp ce acesta acorda sprijin șoferului, pe banda de urgenta, un tir care circula din spate a acrosat autovehiculul stationat, autospeciala de politie, iar pe politist l-a lovit intr-un parapet in afara partii carosabile. In acest moment colegul nostru se afla in stare grava, urmand a fi transportat de urgenta la spital, cu ajutorul unui elicopter. La fata locului circulația este restrictionatea. Colegul nostru este agent de politie, promoție 2016”, se arată într-un comunicat din partea IGPR.

Traficul a fost deviat pe DN1, între kilometri 270 (localitatea Sălişte, judeţul Sibiu) şi 292 (localitatea Cunţa, judeţul Alba), informează autoritățile.

Sursă text-foto: turnulsfatului.ro

Special Arad, 11 septembrie 2017, 1:23 PM