Accident vineri seara pe o strada foarte circulata din Timisoara. Un politist local a fost grav ranit pe cand se afla in misiune.

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Budai Deleanu in intersectia cu strada care duce la Lidl.

Politistul local era in timpul serviciului, se afla pe moped si se indrepta spre o sesizare, mergand catre intersectia cu 16 Decembrie. In intersectia de la Lidl, un sofer care mergea spre Freidorf a virat la stanga ca sa intre la supermarket si nu i-a acordat prioritate agentului. L-a izbit in plin.

Politistul, in varsta de 29 de ani, a fost grav ranit, are un picior zdrobit si acuza dureri la nivelul mandibulei. O ambulanta l-a transportat de urgenta la spital.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a petrecut accidentul.

Un barbat de 50 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada Budai Deleanu, dinspre Bulevardul 16 decembrie, la intersectia semaforizata cu strada Transilvania, a efectuat virajul spre stanga pe culoarea verde a semaforului, dar nu a acordat prioritate unui autovehicul care circula regulamentar din sens opus. In urma accidentului a rezultat ranirea conducatorului autovehiculului, care a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspetcul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Florina Dragomir, purtator de cuvant al IPJ Timis.

sursa: opiniatimisoarei

FOTO: Arhiva

-, 14 octombrie 2017, 10:31 AM