Pola Zilei: cum și de ce a ajuns acolo mașina?

  de Special Arad | 11 ianuarie 2017, 12:13 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Folosindu-ne de momentul de acalmie de la începutul anului, vă propunem atenției această imagine. Întrebarea este, oare cum și de ce a ajuns acolo mașina? Menționăm pentru începători ca întrebările noastre sunt mai mult decât par la prima vedere, așa cum este, de altfel, și această imagine.

  Dar să nu uităm de rezultatul polei precedente: cei mai mulți arădeni ar dori să-l suspende pe Domnul Cionca, rezultatul ne-a surprins și pe noi, pe urmă ne-am gândit că arădenii sunt mai deștepți decăt alții și că este o legătură: în pola de dinaintei celei despre care discutăm doreau cel mai mult o dezbatere intelectuală publică dintre Domnul Cionca și Domnul Ioțcu.

  Se pare că au hotărât până și căștigătorul.

  Sondaj: Cum și de ce a ajuns acolo mașina?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad