Pola Zilei: Cine vine antrenor la UTA? Voi pe cine ați vrea?

  de Special Arad | 2 septembrie 2017, 2:38 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Chiar dacă par două, e o singura întrebare, având în vedere că UTA nu mai are antrenor de la plecarea lui Roli Nagy.

  Chestionarul, având în vedere succesul fulminant al ultimului (în care Andrei Ando, Domnul Fifor și familia Pistru se bat pentru o mașină tot-teren de cadou), s-a născut în febra ultimului egal al UTA-ei de la Șiria – n-am înțeles de la început alegerea locației, în fond, și armata revoluționară maghiară a depus armele acolo! – și al anunțului lui Mihalcea că va face exact același lucru.

  Adică depune armele!

  Bine, Mihalcea încă nu este antrenor, așa că cu greu am putea afirma că pleacă antrenorul. Întrebările noastre primesc astfel un sens ascuns, nebănuit, perfect normal însă într-un oraș condus de Ghită și administrat tot de el sub pseudonimul Dorel.

  Ia vedeți oferta noastră și încercati să o armonizati cu dorința voastră:

  Sondaj: Cine vine antrenor la UTA? Voi pe cine ați vrea?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.