Pola Zilei: Ce zile de sărbătorit mai propuneți administrației lui Ghiță Falcă?

  de Special Arad | 3 octombrie 2017, 12:20 PM | Pola Zilei

  0

  Având în vedere că joia trecută s-a sărbătorit cu mare pompă – e vorba de pompoșii din administrație, în frunte cu Ghiță, Geanina și Iustin, prezenti cu toții printre taxi driverși – Ziua Taximetristului, vă întrebăm, stimați cititori ai Specialului, ce zile de sărbătorit mai propuneți administrației arădene în blugi strech și mulați de piele, plus costumele bleu-marin de rigoare?

  Pornim de la presupunerea că aceste momente de reală înălțare și campanie ar trebui înmulțite, în fond arădeanul atât așteaptă: mici și bere, plus întrare gratuită pe ștrand în sezonul cald, că oricum iarna nu-i ca vara. Astfel nici nu ar mai băga în seamă mallurile care răsar pe terenurile virane precum ciupercile după ploaie, nici molozul de la picioarele clădirilor, ca să nu mai vorbim de copacii trimiși la reciclare.

  Altfel spus, ce să mai sărbătorim, omagiem, comemorăm ca să nu simțim cuțitul la os?

  Sondaj: Ce zile de sărbătorit mai propuneți administrației lui Ghiță Falcă?

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad