Play that funky music, Q Band! | Video

  de Raluca Medeleanu | 13 mai 2017, 12:38 PM | Music | Video

  0

  Așa cum ne-au obișnuit, Q Band au făcut un show exploziv ieri seară, în cafeneaua Boeme din incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, ca parte a Festivalului Internațional de Teatru Nou, iar publicul și-a astâmpărat cu greu mișcările pe scaune, ridicându-se în cele din urmă în picioare, în pași de dans.

  Și adevărul e că n-ai cum să rămâi nemișcat atunci când ești zguduit de ritmurile nebune de funk, soul, jazz, pop rock, toate ridicate la volumul 11 (ca să-i cităm pe cei din Spinal Tap) și cântate cu energia debordantă a muzicienilor arădeni.

  Melodii arhicunoscute de la Stevie Wonder, Tom Jones sau Jamiroquai, au prins o notă de originalitate în interpretarea Claudiei Iuga și a caristmaticului George Dancu. Un spectacol vulcanic, extrem de reușit.

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad