Situație ciudată la UTA, club care caută un antrenor care să poată duce la îndeplinire obiectivul de a promova în prima ligă. Mihalcea și-a reziliat contractul și a plecat împreună cu Mihali, a rămas Todea cu Țapoș, dar conducerea parcă nu are încredere să lase echipa doar pe mâna lor, astfel că s-a negociat cu mai mulți tehnicieni printre care Liviu Ciobotariu sau Eugen Neagoe.

Azi, de dimineață, pe site-ul clubului a apărut informația că Liviu Ciobotariu este antrenor principal al Bătrânei Doamne.

„Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu antrenorul Liviu Ciobotariu, care preia banca tehnică a echipei. Fostul internațional ajunge astăzi la Arad, iar mâine va conduce primul antrenament. Ciobotariu va fi secondat de Adrian Iordache.               

Născut pe 26 martie 1971, Liviu Ciobotariu a jucat, în România, la echipele Progresul București, Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București (campion în 2000). Altă parte a carierei a petrecut-o în Beliga, unde a îmbrăcat tricourile echipelor Standard Liege, RAEC Mons și Royal Antwerp. Pentru echipa națională a României a evoluat de 32 de ori (a reprezentat ”tricolorul” la Campionatul Mondial din Franța 98), marcând 3 goluri

Bun venit la UTA!”, scrie pe uta-arad.ro.

Apoi, stupoare: Ciobotariu a trimis un sms lui Alexandru Meszar prin care anunță că nu se simte pregătit mental pentru a reveni în Liga a 2-a!

„Regretăm informația prezentată în această dimineață, cu privire la Liviu Ciobotariu. Comunicatul a fost postat după ce antrenorul a confirmat că acceptă să preia banca tehnică, a fost de acord cu condițiile oferite de club și i s-au cumpărat bilete de avion atât lui, cât și secundului. Ulterior, printr-un SMS, Ciobotariu și-a cerut scuze pentru situația pe care a creat-o, motivând că nu poate respecta înțelegerea, nefiind  pregătit mental să revină în Liga a II-a.

Din păcate, obiceiurile balcanice au dus la această dezinformare”, scrie uta-arad.ro.

 

 

Lucian Dănilă, 5 septembrie 2017, 12:18 PM