Piept de pui în crustă de nuci
O rețetă din Liban à la reteteculinarepentrutoti.com
Ingrediente:
– 350 g piept de pui, 1-2 lingurițe miere, câte 1 linguriță miez de nucă, fulgi de porumb, ½ linguriță rozmarin, un vârf de cimbru, sare, piper, opțional cognac
Prăjim pe jumătate, pe grătar, pieptul de pui dat cu sare și piper. Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt așezăm bucățile de pui.
Amestecăm restul ingredientelor și le punem peste carne.
Punem tava în cuptorul preîncălzit, la foc maxim, 3-5 min. Servim calde cu garnitură la alegere.
Comentariile portalului
Aradul e sat fără câini! A se înțelege conducători! Totul e pentru voturi : spatii cedate da'moca pe zeci de ani unor culte,terenuri la fel, lucră (...)
TOTUSI. CAND REUSITI SA PUNETI MACAZE AUTOMATE ???
Acest repetent notoriu trebuie să stea în pușcărie pentru toate câte am făcut nu să planteze rudele și prietenii din copilărie La conducerea Aradului că (...)