Piept de pui cu creveți și lapte de cocos
Site-ul Reteteculinarepentrutoti.com ne recomandă să încercăm o rețetă exotică, care nu este deloc greu de făcut.
Ingrediente: 200 g piept de pui deozat și fără piele, 200 g creveți decorticați, 1 ardei gras roșu, 2 cepe mici, 2 căței de usturoi, 2-3 cm ghimbir, 2 roșii, 200 ml lapte de cocos, 1 lingură zeamă de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, câte ½ linguriță curry, curcuma, ghimbir praf, coriandru și chimen măcinate, piper Sechuan
Mod de preparare:
Tăiem carnea cubulețe și o amestecăm împreună cu creveții cu condimentele. O marinăm la frigider 1 oră.
Curățăm și tăiem mărunt ceapa, usturoiul, ghimbirul, ardeiul și roșiile.
Călim în ulei ceapa, usturoiul, ghimbirul și ardeiul până se înmoaie. Adăugăm carnea și roșiile, amestecăm 2-3 min., apoi creveții, zeama de lămâie și laptele de cocos. Dăm 2-3 clocote. Servim cu orez sălbatic fiert simplu în apă cu sare.
Comentariile portalului
👏 ... principalul e că banii au ajuns la "firma care trebuie" ! PS: de ce nu se prevede în Caietul de Sarcini că plata pierderii Finanțării EU, din cauza nefinalizării " (...)
Interesant (pt. participanți) e doar workshop-ul, propriu-zis, restul e sudoare , muncă și lupta "cu morile de vânt" (adică cu birocrația, cu Gică-Contrașii puși în (...)
NOUL RECTOR - O MARIONETĂ A RAMONEI?