Petru Andea, secretar de stat în Ministerul Educației – vizită la Universitatea Aurel Vlaicu

  de Special Arad | 9 septembrie 2017, 10:25 AM | Educaţie

  0

  Știri Arad. În cursul zilei de astăzi, vineri, 8 septembrie 2017, dl. prof.univ.dr. ing. Petru Andea, secretar de stat în cadrul Ministerului Educatiei Naționale, a efectuat o vizită la Universitatea ”Aurel Vlaicu” din Arad, fiind însoțit de dna lect.univ.dr. Anca Stoenescu, inspector școlar general.

  Domnului Secretar de stat i s-a decernat Înaltul titlu de Doctor Honoris Causa al Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad în data de 23 mai 2013, pentru meritele deosebite în activitatea academică desfășurată și pentru continua implicare în dezvoltarea învățământului superior românesc.

  Împreună cu prorectorii Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad, dl. prof.univ. Popa Alexandru, dl. conf. univ. Teodor Cilan și decanul Facultății de Științe Economice, dl. lect.univ.dr. Sanda Grigorie, dl. prof.univ.dr.ing. Petru Andea a purtat discuții referitoare la problemele actuale ale învățământului superior, acesta  apreciind evoluția și dinamica universității arădene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad