Consiliul Județean Arad a alocat astăzi suma de 7.206.000 lei pentru reabilitarea Drumului Judeţean 793 Sintea Mare – Şepreuş, în lungime de 14 km.

Motivul pentru care Consiliul Județean a optat pentru modernizarea acestui drum este strâns legată de planificarea modernizării drumului Arad-Şiria-Pâncota-Buteni, astfel dorindu-se asigurarea mai multor legături reabilitate în partea de nord a județului. Drumul Sintea Mare-Şepreuş reprezintă o astfel de legătură care va servi atât locuitorii din zona Sintea sau Şepreuş, ci şi șoferii care tranzitează judeţul înspre nord sau nord-est.

Tot astăzi, consilierii judeţeni au aprobat schimbarea destinaţiei unor sume şi realocarea lor pentru investiţii în infrastructura rutieră şi plata unor arietate, în funcţie de necesităţi. Astfel, la solicitarea primăriei Dieci suma de 10.000 a fost realocată pentru modernizarea străzii principale din comună. Totodată, a fost alocată suma de 15.000 de lei primăriei comunei Igneşti, sumă necesară plăţii unor arierate.

sintea mare - sepreus

Special Arad, 7 decembrie 2017, 1:31 PM