Peste 60.000 de ţigarete ridicate în urma unei percheziţii desfăşurate de poliţişti

  de Special Arad | 23 octombrie 2015, 2:11 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Arad, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

  La data de 22 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au efectuat o percheziţie, pe raza localităţii Semlac, la locuinţa unei femei de 56 de ani, bănuită de contrabandă cu ţigări netimbrate.

  În urma percheziţiei, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 60.340 de ţigarete netimbrate, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 27.153 de lei.

  În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.