Știri Arad. Parchetul General continuă ancheta în „Dosarul diplomelor de licență fără studii”, dosar care a „debutat” public o dată cu descinderile care au avut loc în luna iulie. Începând de ieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorii de la București audiază peste 120 de studenți ai Universității Vasile Goldiș.

Este vorba – susțin sursele noastre – de studenți din toți anii de studiu, mai ales cei din cadrul Facultății de Medicină și aceștia sunt invitați să dea declarații, începând cu orele prânzului, după orele de curs.

Citește și: Băiatul și nora directorului general Isabela Alic, de la Universitatea Vasile Goldiș – în arest pentru 30 de zile. Ce au decis judecătorii în privința tuturor celor implicați în „Dosarul diplomelor”

Deocamdată, mai multe amănunte nu cunoaștem, însă suntem aproape convinși că aceste audieri au loc în strânsă legătură cu declarațiile informaticienilor de la Universitatea Vasile Goldiș, cei care sunt cam „strânși în chingi” în urma înregistrărilor pe care le dețin procurorii și care ar dovedi cum „aranjau” rezultatele de la examene.

Revenim cu amănunte.

Citește și: Acțiunea „Diplome de licență fără studii” lovește din plin cele două universități arădene. Trei nume grele, vizate de anchetatori. Primii doi sunt conducători de lucrări de licență (Foto / Video)

Marius Man, 8 noiembrie 2017, 10:37 AM