Perechea Begu/Erani a câștigat turneul de la Tianjin

  de Special Arad | 15 octombrie 2017, 9:45 AM | Sport

  0

  Perechea Irina-Camelia Begu/Sara Errani (România/Italia) a câştigat, duminică, finala probei de dublu din cadrul turneului de la Tianjin, cu premii totale de 500.000 de dolari.

  Begu şi Errani s-au impus în finală, cu scorul de 6-4, 6-3, în faţa perechii Dalila Jakupovici/Nina Stojanovici (Slovenia/Serbia). Câştigătoarele probei vor primi un premiu total de 17.724 de dolari şi 280 de puncte WTA, în timp ce finalistele 9.222 de dolari şi 180 de puncte WTA.

   Pentru Begu a fost a doua finală de dublu din acest an, după ce a câştigat turneul de la Bucureşti, în echipă cu Raluca Olaru. Până la compatiţia de la Tianjin, Begu avea cinci titluri de dublu şi alte cinci finale jucate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad