Pere cu ceapă caramelizată în bacon
Reteteculinarepentrutoti.com ne recomandă pentru această duminică: Pere cu ceapă caramelizată în bacon!
Ingrediente:
– 1 ceapă roşie medie, 8 felii de bacon, 4 pere, 1 lingură de ulei de măsline, câte 50 ml oţet şi apă
În uleiul încins caramelizăm 1 min. ceapa tăiată solzişori, adăugăm apa şi oţetul şi fierbem la foc mic până se evaporă lichidul şi ceapa se înmoaie. Curăţăm perele, tăiem ¼, scoatem sâmburii și umplem cu ceapă.
Le învelim în felii de bacon, la nevoie prindem cu scobitoari și le aşezăm într-o tavă unsă cu puţin ulei.
Punem în cuptor, aprox. 25 min., până perele se coc şi baconul devine crocant. Servim calde.
Comentariile portalului
Așa este. Și mi-ați dat o idee. Voi scrie în curând despre ea. Mersi...
Plecăm. Din țară sau măcar din oraș. Informați-vă și vedeți ca nu peste tot e în halul ăsta hoția, Aradul cu PNL constant de 20 de (...)
Eu aș zice un procuror adevărat, care să ia la purecat clanul Falca se cunoaște tot clanul, i-ați văzut în vizită, în poze pe fb la (...)